Instagram of the day - lovely illustrations by Valentine De Cort

© a fashion girl

I love illustrations with a fashion touch and some humour. Fashion shouldn't be taken too seriously. At Delvaux I met the talented Valentine De Cort, who works for the luxury leather house. Her drawings are used for a fun fashionable scarf collection. Besides that Valentine also has a monthly cartoon in Elle Belgique. I adore her cartoons and also her personal style (the shoes further in this blogpost!). And I'm in love with the personalized illustration she made for me: Delvaux meets Magritte meets a fashion girl. As the 'Instagram of the day' I chose a fun drawing by Valentine.


***

Ik houd van mode-illustraties met een snuifje humor. Mode mag niet te serieus genomen worden. Bij Delvaux ontmoette ik de getalenteerde Valentine De Cort, die voor het luxe lederhuis werkt. Haar tekeningen worden onder andere gebruikt voor een fashionable én grappige collectie sjaals. Daarnaast werkt Valentine ook voor Elle Belgique waarin ze elke maand een cartoon publiceert. Ik ben een grote fan van haar cartoons en haar persoonlijke stijl (die schoenen verder in deze blogpost!). En ik ben superblij met de gepersonaliseerde illustratie die ze voor mij maakte met a fashion girl, Magritte en Delvaux als ingrediënten. Voor de 'Instagram of the day' koos ik een grappige tekening van Valentine.

Een bericht gedeeld door Valentine De Cort (@valentinedecort) op


© a fashion girl© a fashion girl


© a fashion girl

Reacties

 1. Wat leuk! Veel dingen ken ik, maar dit is nieuw voor mij. Ga hier zeker even verder op rond kijken. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke, grappige mooie tekeningen zeg. En vooral de "enkelbandjes" zijn te cute..precies my styl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tekening! En ook mooi luchtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tekeningen, ik ken dit nog helemaal niet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtige tekeningen! Leuk dat ze ze ook zo personaliseert. Zou ook wel zoiets van mezelf willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben gek op illustraties, maar ik heb nog nooit echt gezocht naar mode illustratoren. Ze maakt ontzettend leuke tekeningen. Ik ben benieuwd naar meer!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts