A week on Instagram - what inspired me or made me smileNatuurlijk gebruik ik Instagram enerzijds om mijn eigen foto's te delen, maar anderzijds is er ook veel leuke content op IG die me inspireert of me gewoon even doet glimlachen. Tot nu toe 'likete' ik die posts alleen maar. Sinds kort heeft de app echter een functie waarmee je de beelden die je het allerleukst vindt (of die je wil bijhouden voor in de toekomst - denk aan leuke adresjes...) zelf kan bijhouden. Alleen wie die beelden bijhoudt, kan deze zien. Vanaf nu wil ik een selectie van mijn favoriete beelden elke week met jullie delen. Om jullie te inspireren, ontwerpers of adresjes te doen ontdekken of gewoon even te doen glimlachen. Ontdek een selectie van zeven IG-foto's in de rest van deze blogpost.

Of course I use Instagram to share my own pictures but there is also so much content on IG that inspires me or just makes me smile for a moment. Until recently I just liked those posts. But now you can save the images you like most  in a special folder the app offers. That folder is only visible to the person liking the images. From now on I would like to share a selection of my favourite images on IG each week. To inspire you all, make you discover new addresses or just to make you smile. Discover a selection of seven IG images in the rest of this post.Een bericht gedeeld door Bec Smollen (@sirensandseaplanes) op
Ik vind dit een geweldige look. Ik had er nog niet aan gedacht om een off the shoulder top zo te combineren.

I love this look. I hadn't thought of this combination myself but definitely going to try this.


Een bericht gedeeld door WISF by Bianca Luini (@whereiseefashion) op

Deze account maakt altijd een vergelijking tussen een outfit en iets anders - of het nu kunst of natuur is, de vergelijking is altijd verbazend mooi.

This account always compares an outfit to something else - whether it is art or nature, the comparison is always surprisingly stunning.


Een bericht gedeeld door SOPHIA WEBSTER (@sophiawebster) op
Deze foto maakte me gewoon blij - en natuurlijk ben ik ook fan van de Sophia Webster-schoenen (shoe addict!).

This picture just made me smile - and of course I also happen to love Sophia Webster shoes (shoe addict!). 


Een bericht gedeeld door Azzedine Alaïa (@azzedinealaiaofficial) op
Dit is een heel andere stijl dan wat ik draag - deze is veel stoerder - en toch, ik vind de schoenen wel erg leuk. Het heeft waarschijnlijk iets te maken met de studs en de cut-outs.

This totally isn't my regular style - that's a lot more feminine - and still, I really do like these shoes. It probably has something to do with the studs and cut-outs.
 

Een bericht gedeeld door colette (@colette) op
Dit tasje past dan weer helemaal bij mijn stijl (dat strikje!). Mansur Gavriel is een ontwerper die ik in het oog ga houden.

 This bag on the other hand is totally my style. Mansur Gavriel is a designer to watch!


Dit jasje is liefde op het eerste gezicht - bekijk het zeker in zijn volle glorie op de website van SLY010.

This jacket was love at first sight - be sure to check it out in all its glory on the SLY010 website. 

Een bericht gedeeld door Lieve Gerrits (@lievegerrits) op
Ik ben een fan van de Belgische schilder Magritte en van fashion, dus deze afbeelding deed me glimlachen.

I'm a fan of the Belgian painter Magritte and of fashion, so this IG post made me smile.


Laat me weten welke posts jullie inspireren! Als je mijn Instagram wil zien, klik dan op de icoontjes rechts of ga naar https://www.instagram.com/afashiongirlbe/.

Let me know which posts inspire you! If you want to check out my Instagram, click on the grid on the right or visit the following link: https://www.instagram.com/afashiongirlbe/ .

Reacties

Populaire posts