Outfit inspiration: what to wear between seasons

© a fashion girl by Vincent Loeff


Het wordt kouder, maar overdag kan het nog behoorlijk warm zijn. Het is nog iets te vroeg voor echte winterkleding. Maar wat draag je dan? Voor mij is dit dé gelegenheid om eindelijk dat jurkje met korte mouwen dat te warm is in de zomer en te koud in de winter, mijn faux leather legging en pumps (te vroeg voor kousen voor mij) uit de kast te halen. Accessoires in (fake) roze goud maken het geheel wat frisser en passen mooi bij de paarse en blauwe accenten in het jurkje. Alle foto's zijn genomen door fotograaf Vincent Loeff.

It's getting colder but during the day it can still be warm. So still too early to get out those real winter clothes. But what to wear now? For me this is thé occasion to  finally put on that short sleeved dress that's too warm to wear during summer and too cold during winter, my faux leather leggings and pumps (imo still too early for socks or tights). Accessories in a rose gold tone give the outfit a fresh vibe and go great with the blue and purple accents in the dress. All pictures are taken by photographer Vincent Loeff.

© a fashion girl by Vincent Loef
© a fashion girl by Vincent Loeff
© a fashion girl by Vincent Loeff
© a fashion girl by Vincent Loeff
© a fashion girl by Vincent Loeff
© a fashion girl by Vincent Loeff

Reacties

 1. Super leuk jurkje, al zou ik toch d neiging hebben r een vest over heen te ragen omdat ik korte mouwen dan weer te koud vind. Dit heb ik ook bij 3/4 mouwen, daar kan ik net niks mee. Ik vind de combinatie zoals jij hem draagt erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Het was ook nog wel warmer toen ik deze outfit droeg en ik had een jas bij, maar die heb ik uitgedaan voor de foto's :-)

   Verwijderen
 2. Mooie outfit. Het jurkje vind ik leuk, maar de combinatie met een broek vind ik minder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ieder zijn smaak :-) Ik zie een legging wel niet als een broek, maar daar worden online hele discussies over gevoerd :-)

   Verwijderen
 3. Ook ik ben dol op jurkjes. Met blote benen, panty, legging, strakke spijkerbroek en hakken of booties. I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag eigenlijk meer seperates, maar dit jurkje kon ik niet laten liggen.

   Verwijderen
 4. oeeee die oorbellen zijn geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze look staat je beeldig! Deze kleur past ook echt goed bij je. Wauw

  Veel liefs, Eva
  www.dark-rebel.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik vind de combinatie van het paars/blauw en zwart ook leuk. Een beetje kleur, maar niet te veel. I love black :-)

   Verwijderen
 6. ik vind de jurk super mooi. Dit soort kleding draag ik ook altijd in dit weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mwoeah, niet helemaal mijn smaak maar het staat jou wel goed! Ik ben blij als ik straks eindelijk m'n normale spijkerbroeken weer aan kan, waggel nu rond in zwangerschapsjeans en -jurkjes haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de outfit staat je super! indrukwekkende fotos trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts