Snow-white, black and blue

Blauw en zwart gaan wel samen, zeker in een sneeuwwit landschap. It's all about the styling. Om de sneeuw en koude het hoofd te bieden werkte ik mijn outfit af met rubberen laarsjes en een grote zwarte sjaal.


foto: a fashion girl


Gisteren trotseerde ik het winterweer met een vriendin. Eigenlijk wandelden we gewoon van een theesalonnetje naar een ander, maar onderweg passeerden we enkele idyllische Antwerpse plekjes (de Vlaaikensgang en de Oude Koornmarkt). Ik had mijn outfit aangepast aan het sneeuwweer en droeg rubberen laarsjes van Valentino - een aanrader wanneer je je schoenen wil sparen. Zout en sneeuw zijn immers niet lief voor leren schoenen. Hier kan je de laarsjes nog in het rood vinden. Het kantmotief zorgt voor een fashionable toets. Ik moet wel bekennen dat ik na een week mijn hoge hakken begin te missen, maar de laarsjes vormen een goed alternatief.


foto: a fashion girl


Voor de warmte zorgde een grote zwarte sjaal. Meteen een modetip: een eenvoudige outfit kan je opwaarderen met een kwalitatieve grote sjaal - think kasjmier en zijde. En bovendien houdt zo'n sjaal je lekker warm met dit winterweer. Naast een LBD (little black dress) is dus ook een 'Big Black Scarf' een musthave in de kast van een fashionista. Was een sjaal van een mengeling van zijde en wol nooit zelf. Ik heb die fout eens gemaakt en de sjaal wolt dan op en verliest zijn schoonheid. Ik probeer zo veel mogelijk zelf te wassen, maar met een dergelijke sjaal moet je naar de droogkuis.


foto: a fashion girl


foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


foto: a fashion girl

Reacties

Populaire posts