Een wondermiddel voor je huid: Caudalie Vinoperfec​t Fluide Perfection Eclat

Ongeveer een maand geleden begon ik een nieuwe dagcrème te gebruiken, nl. Caudalie Vinoperfec​t Fluide Perfection Eclat. Het product beloofde een perfecte huid zonder make-up. Reden genoeg om het uit te testen. Nu we zo'n vier weken verder zijn, moet ik toegeven dat ik verslaafd ben aan het goedje!  Ik kreeg zelfs al complimentjes dat mijn huid er beter uitziet. Je kan het zelf ook uitproberen dankzij de wedstrijd onderaan deze post.


foto: Caudalie


Vinoperfect Fluide Perfection Eclat is een vloeibare daglotion. Goed nieuws voor wie net als ik een gemengde tot vette huid heeft: dankzij de luchtige textuur dringt de fluide meteen in de huid en blijft er geen vet laagje achter. Ik probeerde onlangs ook de Vinoperfect Soin Nuit Peu Neuve, deze is echter jammer genoeg te vet voor mijn huid. Ik gebruik de nachtcrème nu in een héél beperkte hoeveelheid omdat ik toch benieuwd ben naar het resultaat.

Maar goed, terug naar mijn geliefde Vinoperfect dagcrème. Caudalie zegt dat het product de huid net zo mooi verfraait als een foundation en alle vlekken corrigeert. Een hele opgave, maar ik moet toegeven dat mijn huid er meteen na het aanbrengen véél beter uitziet. Ze is veel egaler en ziet er gewoon mooier uit. Een effect dat de hele dag houdt.


foto: a fashion girl
Mijn huid, na de crème een maand gebruikt te hebben.
Ik ben duidelijk geen professionele beauty-blogger, want ik heb geen 'voor'-foto.
Btw: ik draag enkel mascara op de foto, uiteraard geen foundation.


De fluide is geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden. De licht getinte textuur smelt meteen in de huid. Er blijft geen vervelend kleurlaagje achter, enkel een stralende huid. Handig: in de fluide zit een SPF 15 zodat je meteen beschermd bent tegen de zon.

"De Fluide Perfection Eclat Vinoperfect corrigeert de oneffenheden van de huid (onregelmatige pigmentatie, overmaat aan talg, kraaienpootjes door uitdrogen…) maar biedt ook het lichtcorrigerende effect van een onzichtbare foundation. De korrel van de huid is van nature perfect. De onvolmaaktheden worden weggescrubd en de huid krijgt haar straling weer terug." zegt Caudalie zelf.Hoe het werkt
Correctie en bescherming
De cocktail van Viniferine en papaïne, een enzym uit de papaja, maakt de teint gelijkmatig en
de huid weer stralend door de microcirculatie en de celvernieuwing te stimuleren. Extract van Enantia
Chlorantha en Rhus Semialata, twee bomen uit Equatoriaal Afrika en Azië, werken krachtig regulerend op de talgafscheiding en vernauwen de poriën op natuurlijke wijze. Een systeem van anti-UVA en UVB filters (SPF15) maakt als bescherming tegen vlekken maakt het geheel af.

Snelle verfraaiing
Hydraterende en verfraaiende polysacchariden van de Cassia Angustifolia bieden een instant babyhuidjeseffect. Een drietal optische gladmakers (matterende micropareltjes, soft focus poeders
en siliciumbolletjes omhuld met licht reflecterende titaandioxide en ijzeroxide) omgeven de huid met een corrigerende glans en zorgen voor een meer dan perfecte huidkorrel.

Aangenaam om te gebruiken
Deze melkachtige, olievrije crème maakt de huid bijzonder mat en fluwelig. De geurnoten van groene mandarijn, zoete sinaasappel en pepermuntolie zorgen voor een extra touch.

Natuurlijk
De crème is geschikt voor gevoelige huidjes want hij bevat geen parabenen, phenoxyethanol, natriumlaurethsulfaat, ftalaten en minerale oliën. Caudalie is tegen testen op dieren.

Gebruiksaanwijzing
‘s Morgens een klein beetje op gezicht en hals aanbrengen. Alleen of na het serum voor een sterkere werking.


Where to get it
adviesprijs voor tube 30 ml: 36,80 euro
Verkrijgbaar bij de apotheek, iU (vroegere Equiform) en op http://www.caudalie.com/


Win een Caudalie Vinoperfec​t Fluide Perfection Eclat SPF 15
Ik mag aan één gelukkige winnares (of winnaar - geen discriminatie) een exemplaar schenken. Stuur me ten laatste op zondag 30 oktober 2011 om 15 uur het juiste antwoord op de volgende vraag op het e-mailadres info@afashiongirl.be : "Welke twee ingrediënten zitten in de cocktail die de teint gelijkmatig maakt en de huid weer stralend door de microcirculatie en de celvernieuwing te stimuleren?" Je vindt het antwoord in deze post. Uit de juiste antwoorden wordt willekeurig een winnaar getrokken die per mail op de hoogte wordt gebracht. Enkel personen die in België wonen, kunnen deelnemen.

Reacties

Populaire posts