Miele Catwalk

afbeelding: Miele Catwalk


Op donderdag 8 en vrijdag 9 september vindt de derde editie van Miele Catwalk plaats. Zowel gevestigde waarden als nieuw talent tonen er hun kunnen. Maar liefst 16 ontwerpers en merken tonen er hun herfst/wintercollectie 2011-2012.  Onder andere Tim Van Steenbergen, Oliver Strelli, Marie Jo, Essentiel en Just in Case zijn van de partij naast nieuwe namen zoals BShirt, Scapa en Natan.

Wie nog een ticket wil, is er het best snel bij want Miele Catwalk is weer een succes.


Tim Van Steenbergen AW 2011-2012
fotografie: Tomas VandecasteeleNet zoals voor de vorige edities kiest Miele ook in 2011 weer de Miele Catwalk favoriet, een  veelbelovende jonge ontwerper die de kans krijgt om zijn/haar collectie te  tonen tijdens de Miele Catwalk. Dit jaar gaat die eer naar Jantine Van  Peski die grote indruk maakte tijdens het jaarlijkse defilé van de  Antwerpse Modeacademie en die haar collectie WIRES 10.0


foto: a fashion girl
Jantine Van Peski


Haar reactie:  “Ik voel mij zeer vereerd met de benoeming tot Miele Catwalk Favoriet.  Het is fantastisch om waardering te krijgen voor je werk als je net van de  academie komt. Ik zie er al naar uit om mijn collectie te tonen aan een groot en deels nieuw publiek en ben dan ook erg benieuwd naar de reacties.”


foto: Mark Groeneveld
collectie Wires 10.0Miele Catwalk biedt Belgische modelabels (Filles à papa, Olivier Strelli, Essentiel, Just in Case, Xandres, Scapa, Marie Jo, BShirt) én topontwerpers (Inge Van den  broeck met haar kindercollectie, le créateur coup de coeur de Elle Belgique, de Miele Catwalk  Favoriet van de Academie van Antwerpen, beachwear-ontwerpster Lenny Leleu, Joanne Vanden  Avenne, Sandrina Fasoli, Tim Van Steenbergen en Natan) een uniek platform om hun nieuwe herfst/wintercollectie te tonen.


Praktisch
Miele Catwalk
Tour & Taxis, Brussel
* donderdag 8 september 2011
   Miele Catwalk avant-première om 20:00
   VIP-avond
   dresscode: cocktail
   prijs: € 65 p.p. incl. dranken, showcooking en hapjes
* vrijdag 9 september 2011
   Miele Catwalk om 20:00
   dresscode: cocktail
   prijs: € 35 p.p. incl. welkomstdrankje

Meer info en tickets: www.mielecatwalk.be

Reacties

Populaire posts