Fashion find van de week

Voor de lenter/zomer 2011 omarmden de ontwerpers kant. Terwijl kant vroeger alleen gebruikt werd voor lingerie en avondkleding, is er deze zomer geen ontkomen aan. Van tops tot rokken, jasjes en schoenen, er is van alles een kantversie te vinden. Je hoeft je zelfs niet te beperken tot kanten kleding. Ook juwelen met kantmotief geven je outfit een fashion boost. Dergelijke juwelen zijn ook erg geschikt als je al die kanten stofjes net niet stoer genoeg vindt.


foto: a fashion girl
armband met kantmotief van BCBG Max Azria
68 euro

Op http://www.net-a-porter.com/ vind je onder andere gouden en zilveren 'cuffs' (brede armbanden die om de pols aansluiten - think Greek goddess) van Aurelie Bidermann voor respectievelijk zo'n 1100 en 600 euro. Erg mooi, maar ook erg mooie prijzen - ze staan alvast in mijn wishlist (met de nadruk op 'wish').

Gisteren spotte ik bij BCBG Max Azria een veel goedkopere versie die toch dicht in de buurt van het origineel komt. Voor amper 68 euro kan je dus ook een 'cuff' met kantmotief kopen. Btw: in Antwerpen zijn ze uitverkocht (met dank aan mezelf), maar in Brussel is er ook BCBG Max Azria. Er zijn trouwens ook ringen met kantmotief van dit merk (ook nog in Antwerpen).
http://www.bcbg.com/


foto: a fashion girl
armband met kantmotief van BCBG Max Azria
68 euro

BCBG Max Azria
Schuttershofstraat 21
2000 Antwerpen

Reacties

Populaire posts