Last minute inspiratie voor de feestdagen: schitter alom of ga voor klassieke elegantie

©  a fashion girl
Het Parijse merk IRO heeft het allemaal voor de feestdagen: van een letterlijk schitterende blazer (Shine bright like a diamond!) tot een klassieke zwarte jumpsuit. Of je kan gewoon kiezen voor een van hun basics met een twist en een simpel (maar nooit te simpel) wit topje upgraden met de juiste accessoires. Dus als je nog steeds op zoek bent naar de perfecte feestoutfit, waarom ga je dan niet eens langs bij de dichtsbijzijnde IRO Paris boetiek? In België opende het merk onlangs winkels inAntwerpen (Huidevettersstraat 51) en Brussel (Louizalaan 82-84). Je kan natuurlijk ook altijd de website bezoeken: www.iroparis.com.

©  a fashion girl

©  a fashion girl

©  a fashion girl

IRO werd opgericht in 2005 door Arik en Laurent Bitton, twee jonge mannen die hun passie voor muziek vertaalden in het kledingmerk. En vleugje rock 'n roll is dan ook nooit veraf en wordt gecombineerd met Parijse easy chic. De naam IRO komt van hun passie voor Japan. De collectie is zowel trendy als tijdloos en heeft aandacht voor luxueuze materialen. In 2010 lanceerden ze een mannencollectie naast de succesvolle vrouwencollectie.


© IRO

© IRO

Het label heeft meer dan 30 boetieks wereldwijd, wordt verkocht in belangrijke winkels zoals Harrods, Le Bon Marché, Barneys... en wordt gedragen door sterren zoals Cameron Diaz, Selena Gomez, Gigi Hadid, Heidi Klum, Jennifer Lopez.. Je bent dus in goed gezelschap :-) Ik wens je alvast een stralend 2018!

© a fashion girl
Welke van de drie looks die ik probeerde is jouw favoriet? Ik heb er eentje gekocht ;-)

Reacties

Populaire posts