A week on Instagram 2 - what inspired me or made me smileNatuurlijk gebruik ik Instagram enerzijds om mijn eigen foto's te delen, maar anderzijds is er ook veel leuke content op IG die me inspireert of me gewoon even doet glimlachen. Tot nu toe 'likete' ik die posts alleen maar. Sinds kort heeft de app echter een functie waarmee je de beelden die je het allerleukst vindt (of die je wil bijhouden voor in de toekomst - denk aan leuke adresjes...) zelf kan bijhouden. Alleen wie die beelden bijhoudt, kan deze zien. Voor de tweede keer wil ik met jullie een selectie van mijn favoriete beelden delen. Om jullie te inspireren, ontwerpers of adresjes te doen ontdekken of gewoon even te doen glimlachen. Ontdek een selectie van zeven IG-foto's in de rest van deze blogpost en ik kan jullie van harte aanbevelen de IG-profielen te volgen voor meer inspiratie.

Of course I use Instagram to share my own pictures but there is also so much content on IG that inspires me or just makes me smile for a moment. Until recently I just liked those posts. But now you can save the images you like most  in a special folder the app offers. That folder is only visible to the person liking the images. For the second time I would like to share a selection of my favourite images on IG with youi. To inspire you all, make you discover new addresses or just to make you smile. Discover a selection of seven IG images in the rest of this post. And of course I highly recommend following the corresponding IG accounts for more inspiration.


Een bericht gedeeld door Devillé Services BVBA (@devilleservices) op

Deze schoenen zien er heel draagbaar uit - maar wat ermee gedaan is, is ook een leuk idee als je een paar schoenen hebt staan, die misschien iets minder draagbaar zijn. Welke vrouw heeft er immers geen geweldig mooi paar schoenen die eigenlijk praktisch niet draagbaar zijn? Oplossing: zet er bloemen in en maak er een eyecatcher van voor in je interieur.

These shoes look very wearable - but how they are used here, is also afun idea if you own some less wearable shoes. What woman doesn't own a fabulous pair of shoes that are just too painful to wear? The solution: put some flowers in them and make them the eyecatcher of your living room.Ik houd van Wendy's stijl dus haar foto's zijn altijd een plezier om naar te kijken. Dit is een simpele tip om een bustier-top geschikt te maken voor overdag. Doe er gewoon een blouse onder en je bent klaar voor kantoor, lunch...

I love Wendy's style, all her pictures are a pleasure to watch. This is a simple trick to make a bustier appropriate for daytime wear. Just put a shirt under it and you're ready for the office, lunch...


Ik houd ervan om nieuwe merken te ontdekken op Instagram. Dit schattige tasje van Charles & Keith deed me het merk alvast volgen.

I just love discovering new labels on Instagram. This cute handbag made me follow Charles & Keith.


Een bericht gedeeld door Chantal Li (@chantal_li) op

Netkousen onder jeans zijn een nieuwe trend bij fashionista's over de hele wereld. Maar ze kunnen ook perfect gecombineerd worden met een zwarte ruitjesprint. De zwart-witte print op de handtas zorgt voor extra effect. En zoals ik al zei: ik ben een grote fan van witte blouses.

Fishnet stockings worn under jeans are a new trend among fashionistas worldwide. But they also form a perfect combination with a black and white gingham print. The black and white print on the handbag adds the ideal finishing touch. And like I said: I adore white shirts.De lijnen op deze foto zijn gewoon prachtig - ik wilde hem graag met jullie delen.

I just love the lines on this picture -  I just had to share it with you.

 ***

Laat me weten welke posts jullie inspireren! Als je mijn Instagram wil zien, klik dan op de icoontjes rechts of ga naar https://www.instagram.com/afashiongirlbe/.
Let me know which posts inspire you! If you want to check out my Instagram, click on the grid on the right or visit the following link: https://www.instagram.com/afashiongirlbe/ .

Reacties

Populaire posts