The only hand cream that really isn't sticky

© a fashion girl

Sinds lange tijd heb ik erg droge handen wanneer de temperatuur beneden 20 graden zakt. In België is dat jammer genoeg heel vaak het geval. Nu zal je denken dat de opmerking voor de hand ligt (pun intended ;-)) en dat ik gewoon genoeg handcrème moet smeren maar ik haat plakkerige handen. Dat resulteert altijd in vettige plekken op mijn bureau en meubels en - veel erger - in vlekken op mijn kleding (tja, ik ben een fashionista). In tegenstelling tot wat de meeste handcrèmes beweren, trekken ze niet snel in en blijft er altijd een vettig laagje op je handen achter. Maar toen ontdekte ik deze handcrème bij Kruidvat: Vaseline intensive care van Unilever. Lees er meer over in de rest van deze blogpost.

Since a long time I suffer from very dry hands when the temperature drops below 20 degrees. Sadly this is often the case in Belgium. You will think that the solution is very easy: I should just put on some hand cream. But I really do hate sticky hands cause they always result in sticky spots on my desk and furniture and - a lot worse - in stains on my clothes (well, I am a fashionista). Contrary to what most hand creams promise, they do not completely absorb and they do leave a sticky layer on your hands. But then I discovered this hand cream: Vaseline intensive care by Unilever. Read more about it in the rest of this blogpost.
© a fashion girl

Dit is echt de enige handcrème die ik ooit heb geprobeerd (en ik heb er veel geprobeerd) die binnen de minuut intrekt en helemaal niet meer plakt daarna. Een zaligheid voor mij. De naam doet het tegendeel vermoeden - Vaseline lijkt te wijzen op een erg plakkerige crème - maar het is echt zo. De crème is wel niet erg sterk en als je erg droge handen hebt zoals ik, is hij eigenlijk niet rijk genoeg. Maar aangezien ik anders helemaal geen handcrème smeer, is het toch de beste oplossing om deze crème regelmatig overdag te gebruiken. Voor ik ga slapen doe ik dan een rijkere handcrème op en zo blijven mijn handen verzorgd.

This really is the only hand cream I ever tried that absorbs within a minute and doesn't leave a sticky residue afterwards. Heavenly in my opinion. The name Vaseline suggests quite the opposite but nevertheless it really is a fact. The cream however isn't strong enough for very dry hands like mine. But since the alternative is that I don't use any, the best solution for my dry hands is to use it very regularly during the day.  Before I go to sleep I put on a richer cream and that way my hands are cared for.

In België is de crème te koop bij Kruidvat voor maar 2,59 euro. Financieel maakt het dus alvast niet uit dat je hem wat vaker moet gebruiken.

In Belgium this hand cream is for sale at Kruidvat for only 2,59 euro.So financially it isn't a problem you have to use it more frequently.

Reacties

Populaire posts