World Cup 2014: how to survive the football madness for fashionistas

© a fashion girl
photographer middle picture: Tine Van Wyngaerden

Met het WK 2014 en onze Belgische nationale ploeg die meespeelt, is het al voetbal wat de klok slaagt. Ik hoop wel dat België wint, maar meer zit er bij mij niet in. Ik ga zeker niet naar alle matchen kijken. Sorry, het is gewoon niet mijn ding. Ondertussen moet ik me natuurlijk wel bezighouden. Online shoppen is heel verleidelijk, maar aangezien de WK-gekte een maand duurt, niet echt financieel haalbaar. Een voordeligere oplossing: me verdiepen in een roman met een gezonde dosis mode erin. Voor wie dat een goede optie lijkt: hier kunnen jullie mijn reviews van verschillende boeken vinden.

This month the World Cup takes place and our national team is in it, so naturally it's all about football (soccer). I do hope Belgium wins, but that's as far as it goes. I'm certainly not going to watch all the games. Sorry, it's just not my thing. In the meanwhile I do have to keep busy. Online shopping is very tempting, but since the World Cup lasts for a month, not really such a good idea financially. A more frugal solution: lose myself in a good novel with a healthy dose of fashion in it. If this sounds appealing to you: you can read some reviews on fashion fiction here.

© a fashion girl

Reacties

Populaire posts