Looking for a party dress - Armani Jeans to the rescue

Dit najaar opende Armani Jeans een winkel in Antwerpen. Normaal gezien ga ik eerder voor Emporio Armani maar ik vond in de jeans-store toch het perfecte feestjurkje. Het is speciaal genoeg dankzij de pailletten maar heeft tegelijk een heel elegante en stijlvolle snit. Pailletten en een decolleté is gewoon te veel voor mij. December buy? Ik denk het wel.

This autumn Armani Jeans opened a store in Antwerp. I usually prefer Emporio Armani for me, but I did find the perfect party dress in the jeans store. It's special enough thanks to the sequins, but at the same time has a classy cut. Sequins and cleavage is just too much for me. December buy? I am thinking yes!

© a fashion girl

© a fashion girl

© a fashion girl

© a fashion girl

© a fashion girl


De prijs: 375 euro.
The price: 375 euro.

Armani Jeans
Leysstraat 30
2000 Antwerpen
www.armani.comReacties

Een reactie posten

Populaire posts