Sneak peek of my DIY-project: bows

Ik heb veel te weinig gevonden in de solden (vreemd, ik weet het), daarom ben ik tussen het zonnen door begonnen aan een DIY-project ('do it yourself'-project) geïnspireerd door Lanvin. Ik heb dit project al meer dan twee jaar in mijn hoofd, maar tot nu toe heb ik er dus niets mee gedaan. Gelukkig is het een tijdloos concept. Volgende week kunnen jullie het afgewerkte product hier zijn, maar nu alvast een sneak peek.

I have found far too few covetable items during the sales (strange, I know), so in between sunbathing, I took up a DIY-project - inspired by Lanvin. The project has been in my head for over two years, but until now I didn't do anything with it. Luckily it is a timeless concept. Next week, you can see the finished product here, but for now I'll give you a sneak peek.

picture: a fashion girl

picture: a fashion girl

Reacties

Populaire posts