Winterverwennerij van Philosophy

Een maand geleden werd ik uitgenodigd door Philosophy in het prachtige Hotel Julien in Antwerpen. Het Amerikaanse merk stelde er zichzelf in een originele setting voor. Zowel de klassiekers - Hope in a jar om er maar één te noemen - als de specials voor de winter werden er voorgesteld. Vandaag stel ik jullie mijn favoriet van die specials voor. Ondertussen ben ik ook de dagverzorging Hope in a jar aan het uittesten - daarover later meer.

Vandaag staat de Winter Escape set in de schijnwerpers. Dit pakketje bevat een shampoo/douchegel, lippenbalsem en body lotion met een heerlijke vanille/cupcake-geur. Ik ben er al aan verslaafd!

foto: Philosophy


Deze verwenset is te koop bij Ici Paris Xl (adviesverkoopprijs 34,95 euro)
http://www.philosophy.com/

Reacties

Populaire posts