Het Nieuwsblad Magazine: bekende vrouwen zonder make-up

Een must-read en -see deze zaterdag (27 oktober) is het Nieuwsblad Magazine waarin maar liefst 25 bekende vrouwen vertellen over hun relatie met make-up én te bewonderen zijn met en zonder make-up. Te bewonderen ja, want de vrouwen zien er ook zonder make-up goed uit. Maar...ik ben geen fan van de natuurlijke look. Met make-up zien alle vrouwen er stuk voor stuk nog veel beter uit - naar mijn mening. Vooral oogmake-up heeft voor mij een opzienbarend effect. Wanneer de ogen -letterlijk- in de verf worden gezet, stralen de vrouwen veel meer. Maar kijk en oordeel vooral zelf en ga vandaag Het Nieuwsblad halen!

Het Nieuwsblad Magazine
foto: Johan Jacobs


Enkele dames kan je hier al zien op de site van Het Nieuwsblad. Btw: alle vrouwen, en zeker de oudere, verdienen een complimentje, want je échte gezicht laten zien, is heel moedig.


Ikzelf heb een tijdje geleden ook geen make-up gedragen na de laseroperatie aan mijn ogen. Het was best wel moeilijk want ik vind dat oogmake-up mijn look minder 'plattekes' maakt en me meer uitstraling geeft. Gelukkig werd het gemis aan mascara en eyeliner gecompenseerd door mijn verbeterde zicht. But still, ik ben heel blij dat ik nu weer tot de make-updragenden behoor. Ik voel me 's morgens echt beter wanneer ik me opmaak. Dat is mijn relatie met make-up: ik word er blij van en vind me er veel mooier mee.

foto: a fashion girl
zonder make-up, notice de kringen


foto: a fashion girl
mét oogmake-up, niet bijzonder veel,
maar ik vind het veel beter :-)


Hier lees je een verslagje over mijn laseroperatie.

Reacties

Populaire posts