Uitgetest: Coccodrillo for Verso

Je kon hier al lezen dat op 28 juli de nieuwe boetiek Coccodrillo for Verso de deuren opende. Tot nu toe had ik aan de verleiding weerstaan om er een kijkje te gaan nemen. Ik wist dat ik anders verloren zou zijn...en ik had gelijk. Afgelopen woensdag spotte ik er een paar schoenen dat ik zeker wil.

Eerst paste ik een paar laarsjes van nieuw talent Burak Uyan. Het is al zijn vierde collectie maar nu worden zijn glamoureuze schoenen met torenhoge hakken voor het eerst in België verkocht. De ontwerper zelf was er ook en poseerde graag bij zijn prachtige collectie.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl
mijn favoriet uit de collectie van Burak Uyan

foto: a fashion girl
The designer himself

foto: a fashion girl
Een aparte cut-out maakt een pareltje van deze laarsjes.


Ondanks de wonderen die deze prachtige schoenen voor mijn lengte deden, waren ze net iets te hoog voor me. Ik stap immers dagelijks heel wat af. Ik ben de overvolle trams beu, dus zo lang het weer het toelaat, ga ik te voet - nog goed voor de lijn ook!

De Valentino's die ik daarna paste, waren iets lager en dus beter geschikt voor mij...Als iemand zich geroepen voelt: ik verjaar volgende maand ;-)

foto: a fashion girl
Valentino

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


Daarnaast was er nog heel wat moois te bewonderen...

foto: a fashion girl
Fendi

foto: a fashion girl
Ferragamo

foto: a fashion girl
Valentino

Coccodrillo for Verso mag me zeker terug verwachten. Een extra compliment ook voor vriendelijke en behulpzame verkoper Christopher die een uitstekende smaak heeft: een extra reden om hier eens een kijkje te gaan nemen.

foto: Coccodrillo for Verso
copyright: Boy Kortekaas

Coccodrillo for Verso
Lange Gasthuisstraat 11, 2000 Antwerpen
tel. 03 226 92 92
openingsuren:
  • maandag - vrijdag: 10 - 18 uur
  • zaterdag: 10 - 18.30 uur

Reacties

Populaire posts