Antwerp Fashion Night op vrijdag 28 september

Wie deze vrijdag nog geen plannen heeft, moet zeker naar modestad Antwerpen afzakken. En wie wel plannen heeft, cancelt ze best en komt ook! Op 28 september vindt immers de eerste editie van de Antwerp Fashion Night (AFN) plaats. Een selectie van Antwerpse modeadresjes houdt dan de deuren open tot 22 uur: rode lopers worden uitgerold, de muziek gaat luider, personal shoppers staan klaar en in een aantal zaken krijg je leuke goodies.


copyright: Antwerp Fashion Night


Maar AFN is meer dan shopping: vanaf 14 uur is er een preparty met beauty salon waar fashionista's hun haar, make-up en nagels kunnen laten doen. Van 17 tot 22 uur vindt dan de eigenlijke Antwerp Fashion Night plaats. Om helemaal in stijl af te sluiten, wordt er heel de nacht doorgefeest op de afterparty (enkel op uitnodiging).

Enkele namen die deelnemen: Damoy, Sandro, Pinko...en nog véél meer.

Je kan alle info en deelnemers ontdekken op www.antwerpfashionnight.be . De Facebook-pagina houdt je op de hoogte van het laatste nieuws: www.facebook.com/AntwerpFashionNight .

foto: Antwerp Fashion Night


Programma
PREPARTY
14 – 17 uur
@ La Fête des Belges – Keyserlei 21 – 2000 Antwerpen – gratis
Begeef je naar de beautylounge en maak je helemaal klaar voor AFN_2012: je haren worden verwend door label.m, je nagels gepimpt door Nail National Antwerpen, en voor je make-up zorgen de professionele visagisten. Ondertussen kan je genieten van een drankje en fingerfood.

ANTWERP FASHION NIGHT
17 – 22 uur
Een selectie van Antwerpse modeadresjes heet fashionista's welkom en trakteert ze op wat leuks.  Er lopen ook modelscouts rond en er is een All Doll’d Up Parade by TuTu ChiC (met 10 tot leven gekomen Dolls en hun hot pink MINI Cooper).

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts