Nacht van het Zoute 2012 - van Pierre Marcolini over Delvaux tot Marc Lagrange

Tijdens de Nacht van het Zoute op vrijdag 3 augustus trok ik met drie vriendinnen door de Kustlaan van Knokke. Eerste opdracht van de avond: een outfit kiezen. Ik koos voor een jurkje van Peter Pilotto. Een van mijn vriendinnen koos voor een trendy colour blocking outfit van Massimo Dutti en wedges van Céline. Jammer genoeg maakte het weer een paraplu noodzakelijk maar het leverde wel een mooie foto op met een regenboog.


foto: http://www.closeups.be/


We begonnen de avond bij Pierre Marcolini waar we overheerlijke macarons aten bij een glaasje champagne.


foto: a fashion girl
Een macaron aangepast aan mijn outfit ;-)


Daarna wandelden we richting Luc.Duchene waar we een manicure kregen. Daarover lees je alles hier. Btw van 10 tot 19 augustus kan iedereen nog in de boetiek in Knokke terecht voor een handverzorging en/of manicure.


We gingen ook een kijkje nemen bij Delvaux en het werd eens te meer bewezen: een stijlvolle Delvaux Brillant-tas past simpelweg bij elke outfit. Er staat weer een nieuw item op mijn wishlist. Een Delvaux-tas heb ik - nog - niet gekocht maar we smulden wel van de heerlijke caramel-chocolaatjes met de afbeelding van een tas.


foto: a fashion girl


foto: a fashion girl
Brillant-chocolaatjes


De tas die topmodel Hannelore Knuts ontwierp voor het Belgische merk was ook te bewonderen in de Delvaux-boetiek.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girlEr was uiteraard nog veel meer te beleven op de Nacht van het Zoute. Zo spotten we de 'fashion police' van G-Star in de straat, merkten we Hermès-ijskarretje op en bezochten we de tentoonstelling van Marc Lagrange bij Absolute Art Gallery.


foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Tot slot was het tijd voor de afterparty van boetiek Marie-Claire op het Albertplein.


foto: http://alexisvassiviere.wordpress.com/ for close-ups


De adresjes

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts