Hand & Nail Pop Up Spa @Luc.Duchene KnokkeLuc.Duchene biedt aan zijn klanten – en alle andere fashionistas die richting het Zoute afzakken – een verwennende hand- en nagelverzorging aan tijdens augustus. In de boetiek vind je een pop-up hand&nailbar, waar je tussen het shoppen en het pootjebaden in, even kan genieten van een manicure. Voor de handverzorging wordt gewerkt met producten van La Mer (http://www.cremedelamer.com/). De nagellakjes zijn van Deborah Lippmann, het cultmerk uit New York (http://www.lippmanncollection.com/ - te koop bij Senteurs d'ailleurs in Brussel en Parfuma in Antwerpen).

foto: a fashion girl


Mijn drie vriendinnen ontdekten de pop-up hand&nailbar in primeur tijdens de Nacht van het Zoute. Ik ging er zondag heen en kreeg een fashionable manicure. Iedereen kan nog van 10 tot 19 augustus in de Luc.Duchene boetiek in Knokke terecht voor een kleine verwennerij. Reserveren is niet nodig. Het is extra leuk dat je meteen een manicure kan krijgen die is aangepast aan een nieuwe outfit. Want geloof me, als je bij Luc.Duchene binnenloopt, is de verleiding om te shoppen groot.foto: a fashion girl
Even een 'Lazy Red Cheeks' drinken voordat de Nacht van het Zoute begint.


foto: a fashion girl
De nagellakjes


foto: a fashion girl
Nog meer nagellakjes!


foto: a fashion girl
Een van mijn vriendinnen krijgt een manicure.

foto: a fashion girl
de manicures van mijn vriendinnen
gekozen kleurtjes: I know what boys like (blauw) - I kissed a girl (roze) en It's raining men (rood)
Alle nagellakjes hebben leuke namen - toch plezanter dan een nummertje.

Op zondag was het mijn beurt voor een handverzorging en manicure. Ik twijfelde tussen twee kleurtjes. Ik wist toen nog niet dat elke nagellakkleur een toepasselijke naam droeg. De kleurtjes waartussen ik twijfelde, bleken 'Fashion' en 'Stormy weather' te heten. De laatste is een kleur die Deborah Lippmann speciaal voor Narciso Rodriguez creëerde. Het waren duidelijk alletwee keuzes van een echte 'fashion girl' ;-). Uiteindelijk koos ik voor Stormy weather, een heel speciaal grijs. Het is een effen kleur (niet iriserend) maar toch verandert de kleur afhankelijk van het licht. Op sommige momenten overheerst het grijze, op andere momenten lijkt er een blauwe of zelfs groenige ondertoon in te zitten.


foto: a fashion girl
Eerst wilde ik dit kleurtje nemen, dat 'Fashion' bleek te heten.


foto: a fashion girl
Uiteindelijk werd het toch Stormy weather. Later ontdekte ik dat dit kleurtje speciaal voor Narciso Rodriguez werd gemaakt.


Het kleurtje Stormy weather werd gecreëerd voor de show van Narciso Rodriguez in februari 2011. Deborah Lippmann noemt het de ultieme diepe granieten kleur met een crème-achtige finish. Het kleurtje werd amper 24 uur voor de show bedacht op vraag van de ontwerper. Hij wilde een unieke kleur grijs die lichtjes anders was dan alle bestaande grijze nagellakjes. Wat mij betreft is dat gelukt. Het is echt een heel speciale kleur. Wat betreft de modellen op zijn show trouwens ook, want Narciso Rodriguez merkte op dat ze allemaal de flesjes nagellak wilden meenemen.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Ondertussen houdt de nagellak al meer dan een dag, wat een prestatie is bij mij. Ik ben dus zeker tevreden over de professionele manicure die Virginie me gaf. Mijn nagelriemen hebben er nog nooit zo goed uitgezien. Wie wil kan deze freelance-nagelstyliste inhuren. Voor meer info, stuur je een mailtje naar info@afashiongirl.be .


foto: a fashion girl
Virginie


Het gekozen kleurtje paste trouwens perfect bij mijn nieuwe Balenciaga-armband.

foto: a fashion girlPraktisch
Hand & Nail Pop Up spa
Luc.Duchene, Kustlaan 94, 8300 Knokke – tel. 050 60 86 92
nog van 10 tot 19 augustus, van 11 tot 18 uur
prijzen:
  • nagellak: 5 euro
  • complete verzorging (massage, manicure en nagellak) : 15 euro
http://blog.lucduchene.com/2012/08/02/luc-duchene-spoils-you/

Met dank aan de vriendelijke verkoopsters bij Luc.Duchene om de foto's van mijn manicure te maken.

Reacties

  1. Heb al veel complimenten gehad over mijn rode 'It's raining men' nagellak! Virginie heeft dat keurig gedaan. Laklaag ziet er na 3 dagen nog prima uit. Good stuff!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts