Miele Catwalk 2012: culinaire en modeverwennerij

Ook dit jaar zet Miele Catwalk het nieuwe modeseizoen in in stijl. Lees hier alles over Miele Catwalk 2011 en ontdek waarom je er bij moet zijn. Maar dit jaar is er nog meer, het wordt in 2012 een echter mode- en gastronomieweek. Op 6 en 7 september vindt de ondertussen gekende Miele Catwalk plaats. Daarna, van 10 tot 14 september organiseert Miele exclusieve culinaire en fashion workshops onder de naam 'Miele Food & Fashion Week'.

foto: Miele

Miele Catwalk
Al vier jaar brengt Miele de grootste Belgische designers en merken op één catwalk samen. Dit jaar gaat Miele nog een stapje verder. Tijdens de Miele Catwalk 2012 ontdekken bezoekers niet alleen de nieuwste wintertrends, ze worden er ook culinair verwend door de grootste Belgische chefs.


De designers
Caroline Biss - Café Costume - Black Balloon - 29th October - La Fille d'O - Luc.Duchene - Simple Kids - Essentiel - Just in Case - Natan - Tim Van Steenbergen - Joanne Vanden Avenne  -Miele Catwalk Favoriet van de Modeacademy van Antwerpen - Le créateur coup de coeur de Elle Belgique - Xandres - Xandres X-Line - Scapa  

De culinaire sterren
Wout Bru - La Maison Bru *
Viki Geunes - 't Zilte **
Yves Mattagne - Seagrill **
Lionel Rigolet - Comme chez soi **
Pierre Marcolini 

Jong modetalent
Miele voor het vierde jaar op rij de Miele Catwalk favoriet 2012 tijdens de show van de Antwerpse Modeacademie. Marius Janusauskas uit Litouwen en masterstudent aan de Antwerpse Modeacademie, overtuigde de jury met zijn collectie 'Sleeping Beauties', gebaseerd op het sprookje van de Schone Slaapster. De vraag of ze nu dood is of slaapt, doorkruist de hele collectie. De dood ensceneerde Marius door zijn jurken letterlijk te begraven en terug op te graven. Om aan te tonen dat de Schone Slaapster nog leeft, laat Marius letterlijk een rode draad doorheen alle stukken lopen.

foto: Marius Janusauskas

Marius' reactie: “Of ik in september mijn collectie wil tonen tijdens de Miele Catwalk? Absoluut! Ik vind het een ongelofelijke eer om samen met Belgische topdesigners het podium te delen. Ik hoop alvast dat mijn 'Sleeping Beauties' ook tijdens de Miele Catwalk de nodige emoties zullen opwekken”.

Wat mij betreft heeft Miele goed gekozen want Marius was ook mijn favoriet tijdens SHOW2012. Lees hier het verslag van de show.

foto: Sherilyn Gelle
Marius Janusauskas

foto: Sherilyn Gelle
Marius Janusauskas


Miele Catwalk Praktisch
 • donderdag 6 september 2012 - 19 uur: avant-première en VIP-avond - tickets: 95 euro
 • vrijdag 7 september 2012 - 19 uur: première - tickets: 75 euro
 • Tour & Taxis - Brussel
 • nfo en tickets via www.miele.be

Miele Fashion Workshops
Op 13 of 14 september worden modeliefhebbers tijdens de Miele Fashion Days op één dag omgetoverd tot ware fashionistas. Lien Degol en Heinz Gijbels geven een massa tips over hoe uzelf en uw kleding te laten schitteren tijdens de winter. De make-up artists van Max Factor leren u om in no time de meest feestelijke make-up aan te brengen. En de kappers van Wella tenslotte zorgen ervoor dat uw haar gewoon fantastisch zit.

Praktisch
 • donderdag 13 of vrijdag 14 september
 • prijs: 95 euro voor de 4 workshops, lunch en bubbels en een goodybag ter waarde van 20 euro inbegrepen.
 • Miele - Z.5 Mollem 480 - 1730 Mollem
 • Info en tickets via www.miele.be

Miele Culinary Workshops
Niemand minder dan Wout Bru, Yves Mattagne, Pierre Marcolini en Viki Geunes dompelen u onder in een nieuwe wereld van smaken en combinaties tijdens de Miele Culinaire workshops op 10 en 11 september.

Praktisch
 • maandag 10 en dinsdag 11 september 2012
 • prijs: 95,- euro per persoon
 • Miele - Z.5 Mollem 480 - 1730 Mollem
 • info en tickets via www.miele.be

Reacties

Populaire posts