Stijladvies van Jani op Eccentric

Vorige maand bezocht ik de lifestylebeurs Eccentric. Stylist Jani Kazaltzis was ook van de partij en gaf me stijladvies. Ik grapte dat er best niet te veel verkeerd was aan mijn outfit aangezien ik een modeblog heb.

foto: a fashion girl


Mijn outfit werd goedgekeurd door Jani. Hij was vooral gecharmeerd door mijn Alexander McQueen ketting. Die geeft de simpele outfit een extra touch. Accesoires zijn heel belangrijk om je look af te maken. Ik houd zelf van grote opvallende accessoires. Jani vertelde dat hij ook een jasje van McQueen heeft, één van zijn favoriete stukken.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


De modekenner gaf me alleen het advies om ook eens een strakker topje en blazertje te dragen en om hogere hakken te dragen. Dat laatste is alleen haalbaar wanneer ik geen 2,5 km heen én terug van het station naar de Knokse dijk moet wandelen. Mijn Tim Van Steenbergens zijn immers al een respectabele 8 cm hoog.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


Meer nieuws over Eccentric binnenkort, met onder andere juwelen van Louis Reichman en koken met Lien Willaert.

www.eccentric.be

Reacties

  1. Jani is geweldig!! En hij heeft wel gelijk over dat topje, als ik de foto's zo zie. Hogere hakken zijn altijd mooi, maar helaas enkel draagbaar als je op een stoel mag zitten. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts