Kipling goes Antwerp

Naar aanleiding van zijn 25ste verjaardag gaat Kipling een unieke samenwerking aan met de stad       Antwerpen. Het merk lanceerde vorige week namelijk de Antwerp bag en A monkey en geeft daarmee een eerbetoon aan zijn geboortestad Antwerpen.

25 jaar geleden werd Kipling opgericht in Antwerpen. Dat wil het merk vieren met een unieke tas en een kenmerkend  aapje. De tas, uitgewerkt in typisch gekreukt nylon, is bedrukt met illustraties van allerlei stadsiconen. De kathedraal, ZOO Antwerpen, het ModeMuseum en Brabo maar ook de haven, diamant en frietjes, zijn te herkennen. De tas is verkrijgbaar in zeven kleuren en kost 25 euro.

foto: Kipling


Ook de kenmerkende mascotte, het aapje, krijgt een Antwerps tintje. Voor dit verjaardagsjaar wordt een versie met  stralende A gelanceerd: de A monkey. Het aapje draagt de naam Brabo. Wisten jullie trouwens dat de aapjes - met uitzondering van de A monkey dan - genoemd worden naar de medewerkers bij Kipling? Iedere Kipling-medewerker heeft dus zijn eigen aapje.


foto: Kipling


De Antwerp bag (25 euro) en A monkey (14,90 euro) zijn vanaf 13 juni te koop in de Antwerpse stadswinkel op de Grote Markt, de Kipling-winkel in Century Center op de De Keyserlei en de corner bij Galeria Inno op de Meir. Beide worden ook verkocht in alle winkels van het merk en online op www.kipling.com .

Kipling verwent zijn fans: wie zich voor 29 juni 2012 registreert in de Kipling-winkel op de De Keyserlei 58 kan de A monkey kopen voor 9,90 euro in plaats van 14,90 euro.

By the way, welk vinden jullie het mooiste kleurtje voor de Antwerp bag? Hieronder mijn twee favorieten, met een voorkeur voor die met hot pink-opdruk.

foto: Kipling

foto: Kipling

Reacties

Populaire posts