Jong juweeltalent: Lore Van Keer

Wandelend door Antwerpen passeerde ik de etalage van Ravenna en ontdekte ik de juwelen van Lore Van Keer. De elegante juweeltjes met een speelse touch spraken me meteen aan. Ze hebben iets artistieks maar zijn tegelijkertijd heel verfijnd.  De prijzen starten rond de 100 euro, dus de juwelen zijn erg betaalbaar. http://www.lorevankeer.com/


foto: Lore Van Keer

foto: Lore Van Keer

foto: Lore Van Keer


Lore Van Keer
Lore Van Keer studeerde eerst interieurvormgeving. Na stage te hebben gelopen bij een juweelontwerpster, besloot ze echter die weg in te slaan. Een complete verrassing was het niet, want al als kind was Lore met pareltjes in de weer. Haar zelfgeregen kettingen moesten toen steeds bij haar outfits passen. Nu werkt ze met zilver, goud en halfedelstenen, maar die passie uit haar kindertijd is gebleven.

"Met juwelen bezig zijn, is iets heel tastbaar en concreet," vertelt Lore."Ik zie waaraan ik werk, het ligt letterlijk voor mijn neus." Lore noemt haar juwelen apart, tijdloos, stijlvol en subtiel speels. Puurheid en elegantie gaan bij haar hand in hand.

Zelf draagt Lore altijd sieraden, maar niet te veel. "Ik verkies één opvallend stuk."


foto: Lore Van Keer

foto: Lore Van Keer

foto: Lore Van Keer

Je kan de juwelen onder andere kopen bij Ravenna in Antwerpen (http://ravenna.be/info) en bij Lore zelf (www.lorevankeer.com).


Duotentoonstelling & Coffee, tea, cake and jewels
Je kan de juwelen van Lore ontdekken op twee events.

Duotentoonstelling Lore Van Keer en Ivan Herreman
  • zaterdag 5 en zondag 6 mei 2012
  • 12 - 18 uur
  • Steenhuffelstraat 59, Malderen
Coffee, tea, cakes & jewels met Belle Boudoir in Gent
  • zaterdag 19 en zondag 20 mei 2012
  • 9 tot 18 uur
  • Le Jardin Bohémien (vlakbij Gravensteen) - Burgstraat 19, Gent

Reacties

Populaire posts