Amaaaazing: Astrid Bryan lanceert eigen minicollectie


Afgelopen donderdag lanceerde Vlaamse Hollywood-vrouw bij uitstek Astrid Bryan haar eigen minicollectie van vijf jurken bij Dany-May in Antwerpen. 's Morgens stonden in de etalage als teaser foto's van Astrid Bryan omgeven door accessoires van Jimmy Choo.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Vanaf 15 uur werd de collectie aan de pers en genodigden voorgesteld. Ik mocht pas om 18 uur een kijkje gaan nemen. Na gewacht te hebben in de hitte, die best wel kon tippen aan LA - Astrid had blijkbaar de zon meegebracht, mochten we naar binnen.

Ondertussen konden we de jurkjes wel al uitgebreid bekijken in de etalage. Het gaat om elegante little black dresses met een aanpassende snit en subtiele details zoals rechthoekige capsleeves, riempjes, dé roze voering die al ter sprake kwam in Astrid in Wonderland... Ook was er een jurkje met een zwarte strook in het midden en crèmekleurige stroken aan de kant. Door dit optisch effect  - veelvuldig gespot op de rode loper de afgelopen maanden - verslank je.

Omwille van de reflectie kon ik geen goede foto's nemen van de etalage, maar hierbij toch een poging.


foto: a fashion girl

Om 18 uur mochten we naar binnen en ontmoette ik Astrid Bryan herself. Ze was erg vriendelijk en het gesprek ging onder andere over het kristallen kraagje dat ik gekocht had bij BCBG Max Azria na het gespot te hebben in haar realityshow (ontdek het kraagje hier). Ik vertelde haar dat na mijn blogpost wel 50 mensen geïnformeerd hadden bij BCBG voor ook zo'n kraagje.

"Echt zot dat mijn show zo'n impact heeft! Crazy!" was de reactie van Astrid. Waarna ze verder ging:"Misschien moeten ze naar LA komen als de kraagjes in België zijn uitverkocht. Alhoewel neen, dat gaan ze daar nu ook niet meer hebben." Daarna wilde ik weten of Astrid zelf geen accessoirelijn gaat uitbrengen. "Dat is momenteel niet het geval," vertelde Astrid,"voorlopig alleen the dresses." Daarna volgde natuurlijk het obligate fotomoment.

foto: a fashion girl
Ik helemaal gesmolten door de hitte buiten en Astrid cool as ever - met dank aan de airco bij Dany-May.

Om Astrid Bryan te ontmoeten, moet je natuurlijk de juiste schoenen aanhebben. Weliswaar geen torenhoge Jimmy Choos: wij moeten immers in Antwerpen meer stappen dan zij in LA, but still high heels of course. Hieronde mijn schoenen en die van mijn partner in crime.

foto: a fashion girl
My shoes met respectabele en 'wandelbare' hak.

foto: a fashion girl
My friend's colour blocking shoes.

De jurkjes van Astrid waren op amper twee uur helemaal uitverkocht. Er wordt gezegd dat er een tweede stock op komst is, maar ik ving op dat dit niet zeker is. Fingers crossed voor wie nog een Astrid-jurkje wil! De jurkjes kosten trouwens tussen de 335 en 375 euro.

foto: a fashion girl
www.dany-may.be

Dany-May Antwerp
Teniersplaats 5 -7 - 9
2000 Antwerpen

Dany-May Brasschaat
Bredabaan 166
2930 Brasschaat

Dany-May Outlet
Quellinstraat 21
2018 Antwerpen

Reacties

 1. Nice shoes, waar heb je deze gekocht als ik dit mag weten?
  Hoe verliep je ervaring op de schoonheidsschool?
  mvg
  Greet van streetwearstories

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn van Marc Jacobs, heb ze jaren geleden gekocht bij Princess. Heb er nog wel de ballerina-versie van gezien in de outlet: http://www.afashiongirl.be/2011/04/news-flash-outlet-princess-weer-open-op.html

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts