Adresje van de maand: Jeurissen in Hasselt

Deze zaterdag kocht ik op de stockverkoop van boetiek Jeurissen een topje in broderie anglaise van Marc by Marc Jacobs. Terug thuis ontdekte ik de website van deze stijlvolle Hasseltse boetiek. Vooral de collecties van M by MJ, Carven (!), Peter Pilotto (!!) en McQ Alexander McQueen spreken me erg gaan. Maar er zijn nog veel meer merken die ik er wil ontdekken. Jammer genoeg had ik zaterdag maar heel weinig tijd om te shoppen, maar Jeurissen mag me zeker terug verwachten.

De boetiek houdt twee keer per jaar een stockverkoop in mei en november, interessant voor fashionista's on a budget.

Op de website www.jeurissen.com kan je de boetiek alvast ontdekken. Ook leuk: er is een permanente outlet-afdeling op de site (klik onderaan links).

foto: www.jeurissen.com


Jeurissen
Kapelstraat 12
3500 Hasselt
openingsuren : ma : 12 - 18.30 uur / di - za : 10 - 18.30 uur
tel. 011 22 34 75

Reacties

  1. Ik wou even een reactie plaatsen want de outlet on line van www.jeurissen.com is nu vervangen door een echte webshop winkel, ga naar www.looksandlabels.eu. Deze site is weliswaar nog in volle constructie maar je kunt er toch al een heel deel artikels terug vinden, al zeker in het outlet gedeelte en deze ook effectief kopen. Levering in België is gratis.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts