Van oorbellen tot schoenen en lingerie: in de pop-up store van het FFI vind je letterlijk een outfit van top tot teen

Van een ‘little black dress’over dikgebreide truien tot bikini’s en honderden juweeltjes: je kan het allemaal kopen in de pop-up store in het Mercator Orteliushuis. En laat ik vooral de schoenen niet vergeten voor modeliefhebbers die hiervoor net als Carrie Bradshaw een zwak hebben.

foto: a fashion girl
Little black dress van Juliette Bogers- jammer genoeg zie je de details niet op deze foto.

foto: Elien Pauwels
Badpak en jurk van Lisa Colpaertfoto: Elien Pauwels
Oorbellen van Black Balloonfoto: a fashion girl
Schoenen van Ellen VerbeekZowel gevestigde waarden als Sandrina Fasoli en jong talent zoals Juliette Bogers zijn van de partij. De prijzen zijn erg aantrekkelijk. Ik had echt besloten had niets te kopen, maar werd ik toch verleid door een jasje van Sandrina Fasoli voor 70 euro – terwijl de nieuwprijs zich rond de 500 euro situeert. De collectie van Juliette Bogers was een ontdekking - simpele elegante stuks met speciale details. Ze heeft trouwens een winkel in Antwerpen (Wolstraat 32).


foto: Elien Pauwels
Aan het twijfelen...zou ik het jasje kopen...ik ging eigenlijk geen geld meer uitgeven.Foto:Elien Pauwels
Ja, ik koop het!


foto: a fashion girl
Hier ben ik de prachtige collectie van Juliette Bogers aan het ontdekken - love the print on the scarf!


foto: a fashion girl
Een schattig rokje van Juliette Bogers.

foto: a fashion girl
Love the details and broderie anglaise.Het Mercator Orteliushuis vormt het ideale decor. Bezoekers zullen zich niet alleen vergapen aan de collecties maar ook aan de architectuur van dit historische pand. Vergeet op de eerste verdieping zeker niet naar boven te kijken om de prachtige plafonds te ontdekken.

foto: a fashion girlWie de juwelen van Nico Taeymans mist, kan in de pop-up store nog honderden juweeltjes vinden aan erg lage prijzen. De oorbellen aan 5 euro vormen een ideaal klein cadeautje voor familie, vriendinnen...

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


Modeliefhebsters kunnen met een gerust hart hun man meenemen. Er is immers ook een mannencollectie. Heren die liever niet meeshoppen kunnen terecht in de gezellige koffiebar van Vascobelo. Of ze kunnen leren hoe ze een strikje moeten knopen bij Black Balloon. Na het hele Mercator Orteliushuis te hebben verkend – het is echt groot – zullen de shoppers zich ook graag even neervlijen in deze koffiehoek.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl
Mannen kunnen er ook leren hoe een strikje te knopen.In het Mercator Orteliushuis loopt ook een expo van fotograaf Charlie De Keersmaecker.

foto: a fashion girl

foto: Elien Pauwels


Nog enkele beelden...

foto: Elien Pauwels
collectie Lisa Colpaert


foto: a fashion girl
Le Fabuleux Marcel de Bruxelles


foto: a fashion girl
Année Erotique

foto: a fashion girl
Schoenen van het merk Jancovek bij AVe- love them!


foto: a fashion girl
Een speciaal hakje voor een originele touch.


foto: a fashion girl
De gastvrouwen op de opening zagen er erg fashionable en kleurrijk uit.


Pop-up store praktisch
  •  19 tot en met 22 april
  • 12 - 19 uur
  • Mercator Orteliushuis, Kloosterstraat 15, 2000 Antwerpen
  • De tijdelijk winkel is een initiatief van het Flanders Fashion Institute, de stad Antwerpen en VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen–Waasland naar aanleiding van de (Con)Temporary Fashion Days. In de pop-up store bieden maar liefst 19 ontwerpers hun vorige collecties aan tegen aantrekkelijke prijzen.
  • ontwerpers: ALICE-GAZOUILLE, ANNEMIE VERBEKE, AVE, B.E. BY EMILIE BEAUMONT,
    BLACK BALLOON, CAROLINE MAMPAY, CONNI KAMINSKI, DANIEL ANDRESEN,
    ELLEN VERBEEK, GIRLS FROM OMSK, JODEVISSCHER, JULIETTE BOGERS, LA FILLE D’O, LALOU-DANDINE, LE FABULEUX MARCEL DE BRUXELLES & ANNÉE EROTIQUE, LISA COLPAERT, NICO TAEYMANS, SANDRINA FASOLI, VAN HONGO 
  • http://www.ffi.be/nl/event/con-temporary-fashion-days-april-2012 

Een overzicht van de (Con)Temporary Fashion Days (previous stocksales) vind je hier: http://www.afashiongirl.be/p/contemporary-fashion-dates-info.html 

Op de website van de stad Antwerpen, vind je ook een verslagje van mij: http://www.dna.be/artikel/van-oorbellen-tot-schoenen-u-vindt-het-op-de-contemporary-fashion-days 

screenshot www.dna.be

Reacties

Populaire posts