Retail therapy

Dit weekend had een vriendin van me nood aan retail therapy en shoppingadvies. Ik gaf graag beide. Ikzelf kocht helemaal niets...echt waar :-) Ok, ik wilde wel een onderkleedje van cK en een parfum van Nina Ricci kopen bij Inno, maar ontdekte dat ik mijn cadeaubon vergeten was. De aankopen worden dus uitgesteld naar maandag. Mijn vriendin vond wel iets naar haar keuze...heel wat eigenlijk.

foto: a fashion girl
Ook de armband is een nieuwe aanwinst van COS.


Ik dronk wel een fashionable drankje en at een heerlijk duo van tonijn bij Café Imperial in het Paleis op de Meir. De tonijn zag er zo verleidelijk uit dat ik vergeten ben er een foto te nemen!
http://www.cafe-imperial.be/ 

foto: a fashion girl

"I always say shopping is cheaper than a psychiatrist." -  Tammy Faye Bakker
Wel goedkoper is het niet altijd - maar wel leuk...and you get great outfits out of it! ;-)

Reacties

Populaire posts