Glitter & glamour à la Astrid Bryan

Een week geleden startte de reality show Astrid in Wonderland weer op VIJFtv. Voor mij betekent dat een wekelijks uurtje pure ontspanning: lachen met Astrids grappige uitspraken en stijltips oppikken. Mevrouw Bryan heeft immers een stijl die mij wel aanspreekt: stoer met a touch of glamour. Op de rode loper droeg ze vorige week een prachtig kraagje. Na een tweet aan Astrid kwam ik erachter dat het van BCBG Max Azria was (thanks Astrid!). Ik wist wat gedaan die zaterdag en ging mijn eigen exemplaar in Antwerpen halen!

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Astrid combineerde het kraagje met een zwart cocktailjurkje. Ik kies voor een simpele outfit die dankzij het kraagje een fashion boost krijgt. Belangrijk met zo'n opvallend accessoire is de rest van je outfit heel basic te houden: een little black dress (LBD), een jeans en simpele trui... zeker niets opvallends.


foto: a fashion girl
Concealer draag ik trouwens al terug, maar na het zien van deze foto wil ik
echt terug mascara beginnen dragen! Lees hier waarom ik dat nog niet doe.

foto: a fashion girl

BCBG Max Azria
Schuttershofstraat 21
2000 Antwerpen
www.bcbg.com

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts