Window shopping in Antwerpen

Toen ik vrijdagmorgen naar het werk wandelde, spotte ik heel wat leuke items in de etalages in de Antwerpse Wilde Zee (straatjes op het einde van de Meir). Een voordeel van window shopping: je kan gewoon niets kopen, enkel een wish list aanleggen!

Eerst ontdekte ik dat de Donna Karan-winkel verdwenen was en plaats had gemaakt voor de nieuwe multibrand-store Whopland (Korte Gasthuisstraat 7). Vooral de Marc by Marc Jacobs handtassen spreken me aan - the more the better!

foto: a fashion girl

foto: a fashion girlDaarna bleef ik even staan bij Monar (Lombardenvest 61-63). Schattige sandaaltjes en stoere pumps trokken mijn aandacht.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


Even verder bij Cosi Cosi (Lombardenvest 45 - 53 -55) spotte ik Isabel Marant-like sneakers met ingebouwde hak in allerlei kleuren.

foto: a fashion girl


Bij Essentiel (Lombardenvest 39) sierde een vrolijk zomerjurkje de etalage. Ideaal voor een dagje Knokke - inclusief schoenen!

foto: a fashion girlEn bij Fresh 15 (Lombardenvest 15) zag ik een romantisch jurkje (mét hoed, leuke handtas én schoenen) en een sportief jasje dat door de gouden accenten toch een zeker glamour-factor krijgt.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


Daarna volgde Louis (Lombardenvest 2), de winkel die voor mij het moeilijkst te weerstaan is, maar die mijn budget niet altijd toelaat. Ik wil het rechtse jurkje met print...maar dan moet ik toch even sparen! But I'm in love!

foto: a fashion girl


Ten slotte trok de Parisienne-stijl van Les Petites (Lombardenvest 22) mijn aandacht. De outfit met shortje en blazer is helemaal mijn ding.

foto: a fashion girl

Reacties

Populaire posts