Win een leuk en lekker paascadeautje van Café-Tasse

foto: Café-Tasse

Vintage is 'in' en niet alleen in mode. De paaseitjes van chocoladehuis Café-Tasse kregen immers ook een leuke retro-look. Een ideale verwennerij voor trendgevoelige chocoladeliefhebbers, groot en klein.

De chocoladen eitjes met hazelnoot-praliné in een traditioneel doosje kosten 11,95 euro. Ik mag maar liefst vier doosjes weggeven aan lezers die het antwoord kunnen geven op deze vragen:
  • Welke vier smaken zijn er bij de nieuwe Family Bars Tea & Coffee van Café-Tasse?
  • Waar bevindt zich de Café-Tasse Store?
De antwoorden vind je op http://www.cafe-tasse.com/  (news & contact).

Mail de antwoorden en je adres naar info@afashiongirl.be tot en met Pasen (8 april). Enkel personen die in België wonen kunnen deelnemen. De winnaars worden willekeurig getrokken uit de juiste antwoorden.foto: Café_tasse

Café-Tasse
Café-Tasse is geen gewoon chocolademerk. Het staat voor een levensstijl en luxe chocoladeverwennerijen. Authenticiteit en traditionele know-how zijn de kernwaarden van het familiebedrijf. Café-Tasse heeft een eigen winkel in Brussel, maar wordt ook in andere zaken verkocht.

De producten gaan van chocoladerepen over gedroogd fruit (met chocolade uiteraard) tot cacaopoeders (zelfs in individuele dosissen en met originele smaken als kaneel en sinaasappel). En dat is nog maar een kleine greep uit het assortiment.

Reacties

Populaire posts