Een jeugdanekdote

Toen ik drie jaar was, heb ik een tijdje in het ziekenhuis gelegen omdat ik paratyfus had. Een periode waar mijn driejarige zelf een klein trauma aan overhield voor ziekenhuizen...en even zelfs voor winkels zo blijkt...

Nadat ik genezen was, ging ik met mijn tante en mama naar Antwerpen om een trouwkleed te kopen voor mijn tante. De winkel van haar keuze: Princess op de Meir. Nu ben ik bijna niet weg te slaan uit de Princess-winkels: Princess, Princess Blue, Renaissance...I <3 them. Toen was het echter een beetje anders.

Op de huwelijksafdeling droegen alle verkoopsters een witte jurk. Ik maakte op dat moment meteen de connectie met verpleegsters in een ziekenhuis en begon te huilen. Mijn mama moest me zelfs uit de winkel meenemen om me tot rust te brengen.

Dat trauma ben ik gelukkig te boven gekomen, nu word ik net rustig wanneer ik Princess binnenga :-)


www.princess.eu

Reacties

Populaire posts