Valentijnwedstrijd: win het parfum Marry me! van Lanvin (50ml)

Voor valentijn geef ik een Lanvin-parfum weg. Ideaal voor singles die ook een valentijnscadeautje willen. Of voor vrouwen in een relatie die hun man een hint willen geven. De naam van het parfum is immers Marry me! Of voor mannen die hun geliefde ten huwelijk willen vragen. Ook wie niet wil trouwen en gewoon een lentefris romantisch parfum wil winnen, kan uiteraard deelnemen.

foto: Lanvin


Om te winnen stuur je een mailtje naar info@afashiongirl.be met het antwoord op de vraag 'Wie is de ontwerper van de kledingcollecties voor vrouwen van Lanvin?' Het antwoord vind je in onderstaande blogpost. Uit de juiste antwoorden wordt willekeurig een winnaar getrokken. Vertel me -als je wil-ook kort waarom je het parfum graag wil winnen. De reden die je opgeeft, post ik daarna op mijn blog. (De reden die je opgeeft, bepaalt niet of je wint. De winnaar wordt willekeurig getrokken uit de juiste antwoorden.) Enkel wie in België woont, kan deelnemen aan de wedstrijd. Vermeld in het mailtje ook zeker je adres - anders kan ik het parfum niet opsturen. Deelnemen kan tot en met zondag 12 februari 15 uur.


foto: Lanvin

Het parfum
In augustus 2010 lanceerde Lanvin dit parfum. Geurnoten zijn onder andereTunesische sinaasappel, freesia, Arabische jasmijn, perzik, magnolia, rozenblaadjes, amber en muskus. De geur werd gecreëerd door de parfumeur Antoine Maisondieu. Het is een fris, vrolijk en jong parfum met bloem- en citrusaccenten. Mij vallen vooral freesia en jasmijn op. Wie eerder houdt van een zoete geur, zal dit parfum minder appreciëren. Maar wie een fris luchtig parfum zoekt, zal meteen verliefd worden op Marry me!


foto: Lanvin

Het design
De flacon werd duidelijk geïnspireerd door het universum van Alber Elbaz, de ontwerper van Lanvin.  De vorm is tegelijk vrouwelijk en modern en herinterpreteert de strik op een originele manier. De zilverkleurige, metalen dop is lichtjes asymmetrisch en abstract en geeft het geheel een art-deco-accent. Een strik van fuchsia lintjes, ontworpen door Alber Elbaz ,geeft de dop een extra elegante uitstraling.
De verpakking is sober en stijlvol. Een satijnen fuchsia lint omsnoert het crèmekleurige doosje. De naam van het parfum is een zachte, vluchtige potloodschets van ontwerperAlber Elbaz.

Het verhaal - Marry me! The perfume of an encounter
Bij het parfum hoort een liefdesverhaal in Parijs. Wie een romantisch tripje naar de Franse hoofdstad plant, kan volgende plekjes bezoeken.afbeelding: Lanvin

afbeelding: Lanvin

afbeelding: Lanvin

afbeelding: Lanvin

afbeelding: Lanvin

afbeelding: Lanvin

afbeelding: Lanvin

afbeelding: Lanvin

Het gamma
Eau de Parfum Vapo 75 ml: 75 €
Eau de Parfum Vapo 50 ml: 60 €
Eau de Parfum Vapo 30ml: 40 €

Reacties

Populaire posts