There's a new outlet in town!

OPMERKING: Deze outlet bestaat jammer genoeg niet meer.
REMARK: This outlet isn't opened anymore.

In Antwerpen dan toch! Daar opende afgelopen donderdag 'I Love Outlet' de deuren. Je vindt er designermerken zoals Prada, Gucci, Armani, D&G....maar ook opkomende merken. De kleding is maximum een jaar oud en kost ongeveer de helft van de nieuwprijs (soms iets minder, soms iets meer).


foto:  a fashion girl

foto: a fashion girl
een jurkje van Emporio Armani

De bezieler van het concept vertelde me dat de collecties in de winkel snel roteren. Elke twee weken hangen er nieuwe stuks in de rekken. Hij gaat in Italië zelf op zoek naar kleding voor in de winkel en staat zo in voor een goed aanbod. De kleding die er nu hangt, is eerder commercieel. Maar dankzij de snelle rotatie kan er perfect worden ingespeeld op de wensen van de klanten.


foto: a fashion girl
jas van Moncler

foto: a fashion girl
top van Emporio Armani

foto: a fashion girl
een ideaal T-shirtje voor valentijn van Emporio Armani

foto: a fashion girl
een tas van Versace Jeans Couture


Ik was alvast superblij dat ik er een Pretty-jeans van D&G vond in een mooie kleur. Ik ben er al jaren naar op zoek! Jammer genoeg was mijn maat er niet, maar de vriendelijke verkoopster wist me te vertellen dat er nog andere maten binnenkomen. Mijn naam staat genoteerd en ik verwacht een telefoontje!foto: a fashion girl

De winkel is eerder aan de kleine kant maar dat biedt het voordeel dat het aanbod overzichtelijk gepresenteerd kan worden. Ondanks de kleine oppervlakte is er ruimte voor een mannenafdeling.


foto: a fashion girl
T-shirt van Emporio Armani

foto: a fashion girl

foto: a fashion girlPraktisch
I Love Outlet
Meirbrug 1, 2000 Antwerp (vlak tegenover de tramhalte in de Sint-Katelijnevest)
open van maandag tot en met zaterdag van 11 tot 19 uur

Reacties

Populaire posts