Lolly Pop-up vanaf zaterdag in Antwerpen!

Op 21 januari opent in Antwerpen een nieuw - tijdelijk - modeadresje met handgemaakte Belgische hebbedingen: de pop-upwinkel ‘Lolly Pop-up’. Het wordt een echte 'snoepjeswinkel' voor mode- en designliefhebbers met juwelen, accesoires, interieuritems en kledij. De shop is open tot 25 februari en promoot handgemaakte items van meer dan 25 Belgische ontwerpers die een website op Etsy.com hebben. Lolly Pop-up wil Etsy op de kaart van Belgische surfers zetten.

foto: LOUIE Brussels
Tot nu toe mijn favoriet: deze prachtige cuff bracelets.


Handmade is hip
Trendwatchers voorspellen voor 2012 een toenemende belangstelling voor onlineverkoop van handgemaakte items. Tom Palmaerts van Trendwolves: “Wat we eigenhandig in elkaar knutselen of customizen is uniek en authentiek. Het is waardevol, vertelt iets over jezelf en dus shareable. Handmade werd – mede doorinitiatieven als de online marktplaats Etsy – hip.


foto: col Claudine
Perfect om je outfit een extra touch te geven.


Etsy
In 2005 richtten drie Amerikaanse ontwerpers Etsy.com op. Een onlineplatform waar ontwerpers handgemaakte creaties aanbieden. Etsy is een hit: er zijn wereldwijd meer dan 800 000 online-shops. Kleinschalige,originele creaties veroveren de harten van 11 miljoen leden uit 150 landen.

foto: Atelier Annelie
So cute!


foto: kookaboora
Oooooh!


Praktisch
Lolly Pop-up
Aalmoezeniersstraat 22, 2000 Antwerpen.
21 januari tot 25 februari.
di – zat van 11 tot 18 uur  (di en do tot 17 uur)
www.facebook.com/lollypopupstore

Reacties

Populaire posts