Dior Crystal Beauty Bar open voor publiek

Ik vertelde jullie in december al dat ik een exclusief voorproefje gekregen had van de Dior Crystal Beauty Bar. Toen werden de nagellakjes gepresenteerd. Hier lees je er alles over.

Nu opent de Dior Crystal Beauty Bar voor het grote publiek en kan iedereen er de nieuwste make-up ontdekken in een prachtig decor.

foto: a fashion girl

Sofitel Brussels Le Louise (Guldenvlieslaan/ Avenue de la Toison d'Or 40, 1050 Brussel) nodigt beauty-addicts uit op dinsdag 14 februari van 17 uur tot 20 uur. Ter gelegenheid van valentijn zal Dior haar allernieuwste mascara ‘Diorshow New Look’ presenteren, alsook de vier tinten van de oogschaduw ‘5 couleurs New Look’, die teruggrijpen naar de kleuren van het eerste defilé van Christian Dior in 1947.

foto: Dior


Deelnemers genieten eerst van een ‘make-up coachingsessie’, die door make-up artiesten van Dior gegeven wordt. Daarna krijgen ze een oogmake-up en een ‘cocktail op maat’.foto: Sofitel

De prijs bedraagt 30 euro per persoon, alles inbegrepen (make-up, cocktail, shopping voucher en Crystal Lounge verrassing). Reserveren kan vanaf maandag 30 januari online op de website http://www.crystallounge.be/ (klik op events).


foto: Sofitel
Een sprookjesachtig & stijlvol interieur...love it!


Toekomstige edities:
  • 21 maart: Lip Bar Dior Addict
  • 16 mei: Nail Bar
  • 4 juli: Perfume Bar


foto: Sofitel - Dior

Reacties

Populaire posts