Wearing Dior...on my nails

afbeelding: Dior - Sofitel


Dior start met een nieuw initiatief in samenwerking met Sofitel-hotel Le Louise. Vanaf begin 2012 organiseert het beautymerk maandelijks een Dior Crystal Beauty Bar in de Crystal lounge van het prestigieuze hotel. Fashionista's kunnen er dan na een dagje shoppen de laatste nieuwigheden op beautyvlak ontdekken onder het genot van een cocktail. Ik testte in primeur de Nail Bar uit na ook wat geshopt te hebben. Ik arriveerde immers een uur te vroeg en moest de tijd doden. What other way to do that for 'a fashion girl'?


foto: a fashion girl


Mijn eerste opdracht was meteen de moeilijkste: een kleurtje kiezen uit het uitgebreide assortiment nagellak. Ik kies meestal voor een onconventionele kleur nagellak (no bloodred nails for me) en deze keer opteerde ik voor een blauwgroene kleur - Dior n° 704.foto: a fashion girlDaarna kon ik genieten van een manicure: na een basecoat, volgden twee laagjes nagellak en een topcoat. Het was leuk dat mijn nagels uitgebreid gelakt werden. Ik maak me er meestal vanaf met een enkel laagje - ik ben te ongeduldig voor het grote werk. De vriendelijke dame die mijn nagels lakte, vertelde me echter dat een basecoat echt wel belangrijk is om je nagels te beschermen. Vooral als je vaak nagellak draagt, is het een must. Ik ga er dus toch eens in investeren. Een topcoat helpt dan weer je nagellak langer mooi te houden.

foto: a fashion girl
Nagels lakken in drie stappen.foto: a fashion girlSofitel bood ondertussen heerlijke drankjes aan. Ik kreeg de keuze tussen champagne en een alcoholvrije cocktail. Na een glaasje champagne probeerde ik ook de cocktail en die was overheerlijk.

Tijdens het nagels lakken, kreeg ik enkele tips. Zo zouden je nagels sneller drogen wanneer je ze in koud water steekt. Ik heb deze tip nog niet getest, maar ga het zeker eens proberen.

foto: a fashion girl


foto: a fashion girl
Het restultaat.


De kleur was even wennen, maar hoe langer ze op mijn nagels zat, hoe meer ik ervan hield. Ik ga dit kleurtje zeker halen! Enige minpuntje: na anderhalve dag was de nagellak op één nagel al gescheurd. Maar ik denk dat dat aan mij ligt. Om de een of andere reden houdt nagellak nooit lang bij mij. Ook bij andere manicures bleven mijn nagels maar één of twee dagen goed.

Meer info over de Dior Crystal Beauty Bars volgt in een andere blogpost. Wat ik jullie al wel kan vertellen is de prijs van dit verwen-arrangement: 30 euro. Niet slecht voor een manicure met cocktails in een prachtig decor. You'll love Sofitel Le Louise - het is er prachtig.

foto: Sofitel

Reacties

Populaire posts