Viktor & Rolf zorgen voor het ultieme verwenmoment

foto: a fashion girl

Tijdens de drukke feestdagen moet je ook af en toe een moment voor jezelf nemen om te ontspannen. Mijn perfecte relaxmoment: een heerlijk warm bad (even die koude buiten vergeten!), een goed boek (de bestelling van Amazon is weeral onderweg) en de heerlijk geurende 'bain caviar' van Viktor & Rolf! De 'bain' caviar is een soort badzout dat meteen smelt in he warme water en je hele badkamer heerlijk doet ruiken naar Flowerbomb.

Wie zich liever niet in de drukke winkelstraten waagt, kan de 'bain caviar' gewoon bestellen via de webshop van Parfuma. Hoe gemakkelijk dat is, kan je hier in een andere blogpost lezen. Bestellen doe je via www.parfuma.com .

foto: www.parfuma.com

V&R Secret Service
Wanneer je een product uit de parfumlijn van Viktor & Rolf koopt, krijg je telkens een extraatje. Bij elk product hoort namelijk een code waarmee je je kan aanmelden bij de Secret Service van V&R op www.viktor-rolf.com . Je ontdekt dan alles over de wereld van Flowerbomb én krijgt kleine cadeautjes. Een paar weken geleden kreeg ik een staaltje en een mini-body lotion van Flowerbomb in een mooi zakje. Heel leuk wanneer je na een vermoeiende dag werken thuiskomt!

foto: a fashion girl

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts