Skincare essentials - top 3

Ik vertelde jullie al wat mijn onmisbare make-upproducten zijn. Maar een goede huidverzorging is natuurlijk de basis waarmee alles begint. Vandaar nu mijn top 3 van verzorgingsproducten (en een extra tip).


1. Caudalie Vinoperfect Sérum Eclat Anti-Tâches en Vinoperfect Fluide Perfection Eclat 
Ik vertelde jullie al over mijn musthave huidverzorging: de Vinoperfect Fluide Perfection Eclat. Je kan er hier alles over lezen in een oude blogpost. Deze verzorging kan je combineren met het bijhorende serum Vinoperfect Sérum Eclat Anti-Tâches voor een nog stralendere huid. Beide producten zijn niet vet en trekken snel in, ideaal voor mijn gemengde huid. Wanneer je een drogere huid hebt, kan je beter de Vinporfect Crème Eclat Anti-Tâches gebruiken in combinatie met het serum. Deze crème heb ikzelf niet uitgetest.
Het serum en de fluïde gebruik ik elke morgen. http://www.caudalie.com/


2.  Sampar Masque Anti-Rides Nocturnes - Age Antidote
's Avonds gebruik ik dit geweldige product van Sampar (te koop bij o.a. Planet Parfum). Het is een masker dat je de hele nacht op kan laten. In tegenstelling tot klassieke maskers trekt het helemaal in de huid in. Meteen na het aanbregen voelt je huid heel fris en 's morgens is ze merkbaar steviger. Net zoals bovenstaande producten van Caudalie is dit masker helemaal niet vet. Wanneer je een droge huid hebt, gebruik je dus best nog een aanvullend product om extra te voeden. http://www.sampar.com/


3. Guerlain 'Super Aqua-Eye' Patches
Goedkoop zijn deze oogpatches niet (bijna 100 euro voor 6 stuks...*slik*), maar een wondermiddel zijn ze wel. Dankzij een complex van woestijnroos verhelderen ze een vermoeide blik. De ogen worden intens gehydrateerd en wallen, kringen en rimpels vervagen na tien minuten. De patches uit de zakjes halen, is het moeilijkste deel, ze zijn immers heel dun en glibberig. Nadat je de patches hebt aangebracht, lig je best even neer. Omdat ze zo hydraterend zijn, blijven ze immers niet echt heel goed zitten wanneer je er mee rondloopt - al kan het wel, maar ga ondertussen geen fitness-oefeningen of zo doen! Vanaf het eerste moment voel je de verfrissende werking van de patches.  Ik gebruik ze af en toe wanneer de huid onder mijn ogen een extra boost kan gebruiken of voor een speciale gelegenheid. Met het koudere weer van de laatste dagen, wordt het tijd om de patches nog eens boven te halen.
http://www.guerlain.com/


Natuurlijk heb ik hierboven één van de allerbelangrijkste dingen niet vermeld: reinig je huid goed! Omdat ik nogal lui ben (zelfkennis is het begin van alle wijsheid) gebruik ik daarvoor Eau Micellaire Douceur van Lancôme. Een fris reinigswater dat make-up verwijdert en je huid reinigt. http://www.lancome.nl/

Reacties

Populaire posts