Graanmarkt 13 maakt kans op titel Best New Boutique of the World!

Conceptstore Graanmarkt 13 maakt kans op de Farfetch Superstore Award 2012 voor Best New Boutique of the World. De online community Farfetch.com biedt kleding van zelfstandige fashionable boetieks over de hele wereld aan. De Belgische boetieks die je er vindt, zijn Francis Ferent, Ra en Irina Khä.

Jaarlijks kent wordt een award toegekend aan de 'Best New Boutique of the World'. De winnaar krijgt de kans zijn kleding aan te bieden op de site en krijgt een gratis contract voor één jaar.

Een jury nomineerde een aantal boetieks, waaronder de Antwerpse conceptstore Graanmarkt 13.
Je kan stemmen voor deze geweldige winkel op http://www.farfetchsuperstore.com/ . Door te stemmen maak je zelf kans op een volledig gratis reis voor twee (reis + hotel voor drie nachten) naar de stad van de winnende boetiek mét 1000 pond shopping money! Stemmen kan tot 16 januari 2012. Ik heb alvast gestemd!


Ontdek Graanmarkt 13 tijdens meet & greet met parfumeur Francis Kurkdjian


foto: Graanmarkt 13

Als je Graanmarkt 13 nog niet kent (shame on you) heb je deze week de ideale gelegenheid om de boetiek te ontdekken. Op vrijdag 16 december is immers iedereen welkom tijdens de laatavondopening van 18 tot 21 uur. Franse meesterparfumeur Francis Kurkdjian is dan aanwezig om uitleg te geven bij zijn parfums. http://www.franciskurkdjian.com/ . De eerste geur die Francis Kurkdjian op 25-jarige leeftijd creëerde, was het iconische Le Mâle voor Jean Paul Gaultier. Dit jaar creëerde hij nog Le Parfum voor Elie Saab. In 2001 opende hij zijn atelier voor 'Custom Fragrances'. Sinds 2009 heeft hij zijn eigen parfumhuis in Parijs.
Graanmarkt 13 is ook open op zondag 18 december van 12 tot 18 uur.

Reacties

Populaire posts