Christmas shopping in Hasselt

Vorig weekend ben ik met mijn mama gaan shoppen in Hasselt. Ik ben dan wel geen fan van Christmas shopping (véél te druk) maar we beperkten ons tot enkele winkeltjes en een lekkere lunch.

Onze eerste stop was de outlet-store van schoenenwinkel Bethsabee. In deze winkel vind je designerschoenen van vorige seizoenen aan een klein prijsje (lees er alles over in een vorige blogpost). Ik vond er mooie laarsjes van Sergio Rossi met 70% korting. Geloof het of niet: grijze winterschoenen ontbraken nog in mijn collectie ;-)

foto: a fashion girl


Daarna gingen we een hapje eten. Ons vaste lunchadresje in Hasselt is Huis Pricken 2. Je kan er lekkere snacks eten en de bediening is supervriendelijk.


foto: a fashion girl
Mijn lunch: een 'piadine' met champignons en mozzarella: overheerlijk én mooi gepresenteerd.

Na het eten brachten we een bezoekje aan schoenenwinkel Bethsabee waar de nieuwe collecties verkocht worden. Ik ontdekte dat ze sinds deze winter ook de schoenen en handtassen van Valentino verkopen...daardoor wordt de boetiek nog interessanter! In de etalage spotte ik trouwens mijn ideale kerstboom..eentje volledig opgebouwd uit designerschoenen.foto: a fashion girl

Een andere vaste waarde bij een bezoek aan Hasselt is Boon, the chocolate Experience. Bij deze chocolatier kan je niet enkel heerlijke pralines en chocoladecreaties kopen, je kan er ook iets drinken in de lounge. Enige nadeel: het is er in het weekend superdruk. Deze keer hadden we geluk en kregen we na 5 minuutjes wachten een tafeltje. Ik dronk een heerlijke chocoladedrankje en kocht er vier zogenaamde 'Smelts'. Deze chocoladestaafjes los je op in warme melk voor een lekker drankje. Mijn favoriete smaak: caramel.foto: a fashion girl


De adresjes

Betshabee
Kapelstraat 36
3500 Hasselt
ma - za: 10 tot 18 uur

Betshabee Outlet
Havermarkt 34
3500 Hasselt
openingsuren:
- maandag 14-18 uur
- donderdag 11-18 uur
- vrijdag 11-18 uur
- zaterdag 11-18 uur

Huis Pricken 2
Diesterstraat 7
3500 Hasselt
ma - vrij: 8 tot 18 uur
za: 9 tot 19 uur


Boon, the chocolate experience
Paardsdemerstraat 13
3500 Hasselt
di - za: 10.30 tot 17.30 uur
www.thechocolateexperience.be

Reacties

Populaire posts