Win een duoticket voor de feestelijke lancering van de nieuwe Beetle

Reminder: nog enkele uren om te winnen!


foto: Volkswagen

De Volkswagen Beetle is een auto die menig fashionista kan bekoren. Maar net als een echte fashionista heeft dit icoon uit de jaren '60 soms nood een een nieuw kleedje. In 2012 lanceert Volkswagen daarom een nieuw model van de modieuze auto, de zogenaamde '21st Century Beetle'.

Om het nieuwe model in de kijker te zetten, vindt van 19 tot 30 november 2011 de expoistie 'Beats of  love'-Experience plaats in het museum Autoworld het Jubelpark in Brussel. De nieuwe Beetle wordt in avant-première voorgesteld. Ook de vorige modellen van de Beetle worden er tentoongesteld. Tijdens de expo kan je ook een Beetle winnen door je tekentalent boven te halen. Verder kan je er relaxen in de Beetle lounge en genieten in het pop-uprestaurant van Yves Mattagne, chef van de Sea Grill.

Feestelijke opening van expo
Op vrijdag 18 november vindt de officiële opening van de expo plaats (enkel op uitnodiging).  Uiteraard hoort bij een feest overheerlijk eten en goede muziek. Topchef Yves Mattagne staat in de keuken. En Hooverphonic - een groep die al even fashionable is als de Beetle - staat op het podium. De bandleden zien er altijd erg stijlvol uit. Nieuwe zangeres Noémie Wolfs draagt vaak kleding van Amke Rijkenbarg. Er zijn tickets voor de opening én een Beetle te winnen via de website www.vwbeatsoflove.be

foto: HooverphonicWin een duoticket voor de opening
Via mijn blog mag ik ook één duoticket weggeven voor het openingsfeest. Stuur ten laatste op 12 november jouw naam en die van je partner door naar info@afashiongirl.be en geef een antwoord op de vraag 'Hoe heet de nieuwe zangeres van Hooverphonic?'. Veel succes!


foto: VolkswagenPraktisch expo 'Beats of love' -Experience
van 19 tot 30 november 2011
in Autoworld in het Jubelpark in Brussel
Info en gratis toegangstickets voor expo: www.vwbeatsoflove.be
Er is ook een pop-uprestaurant van sterrenchef Yves Mattagne. Reserveren kan op bovenstaande site.

Reacties

Populaire posts