REDValentino op de collectieverkoop van Fashion Club 70

Op de collectieverkoop van Fashion Club 70 kocht ik een prachtig leren jasje van REDValentino. De subtiele ruches zorgen voor een elegant accent en dankzij de kleur en -of course- het materiaal heeft het jasje ook een stoer kantje.

Op de dag dat ik de foto's nam, bleef ik in de supermarkt echter haken achter een plakkaatje en kwam er een oppervlakkige scheur in de mouw (enkel bovenste laag van het leer). Weet iemand of dit kan gemaakt worden? Het is een miniem scheurtje (nog geen halve mm breed en een cm lang) en je ziet het eigenlijk niet, maar ik ben een beetje bang dat het doorscheurt... Tips zijn welkom om mijn geweldige jasje te 'redden'!


foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Reacties

Populaire posts