What Walter is made of....good enough to eat

foto: a fashion girl


Ter ere van de nieuwe tentoonstelling Dream The World Awake rond Walter Van Beirendonck, creëerde Philip's Biscuits koekjes in de vorm van het hoofd van de bekende mode-ontwerper, de zogenaamde 'Walter's Biscuits'. De koekjes zijn te koop in het ModeMuseum, Nationalestraat 28, 2000 Antwerpen.

Je kan kiezen uit koekjes met een bruine en een witte baard. Ik heb ze geproefd en ze zijn erg lekker. Maar waarvan ze gemaakt zijn, dat proefde ik niet. Ik zou duidelijk geen goede kandidaat zijn voor Masterchef...niet echt een grote verrassing voor mezelf. Ik eet erg graag, maar koken is niet meteen aan mij besteed.

Mijn nieuwsgierigheid werd echter opgelost door het bijhorende informatiefoldertje. Daarom kan ik nu onthullen waarvan Walter gemaakt is:
- ingrediënten koekje: tarwebloem, boter, suiker, amandelen, eieren, zout, kleurstof E129
- ingrediënten bruine baard (van marsepein): amandelen, suiker, cacaopoeder en chocolade
- ingrediënten witte baard (suiker): suiker, glucose en water

"Proeven!" zou ik zeggen. Meer info over de expo, die nog loopt tot en met 19 februari 2013, vind je in mijn vorige post: http://www.afashiongirl.be/2011/09/www-walters-wondere-wereld.html

Reacties

Populaire posts