Verso stelt vernieuwde winkel voor: Uptown & Downtown

Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd in de nieuw ingerichte Verso-winkel in Antwerpen. Ik ontdekte er meteen een paar kledingstukken voor op mijn wishlist.

foto: Copyright ARNE JENNARD


Verso is een begrip voor wie van mode houdt. Van exclusieve eerste lijnen van ontwerpers zoals Valentino tot meer casual mode zoals See by Chloé: Verso heeft het allemaal. Die exclusieve eerste lijnen vind je vanaf nu op het gelijkvloers, dat in een nieuw kleedje werd gestoken.foto: Copyright ARNE JENNARD


De kelderverdieping - de kluizenzaal van het voormalige bankgebouw- werd heringericht en biedt een thuis aan de andere collecties, het zogenaamde 'contemporary luxury department'. Uptown & downtown als het ware. Het assortiment luxe sportswear en denim werd uitgebreid met merken zoals Cycle, Y3 Adidas en HTC.

Architect Glenn Sestig renoveerde beide verdiepingen. Ook in de toekomst staat Verso niet stil. De voormalige Martini-bar wordt momenteel omgetoverd tot een ruimte waar pop-upstores een onderdak zullen vinden. Vier keer per jaar zal Verso uitpakken met een nieuw verrassing. Eigenaar Luc Dheedene beloofde ons donderdag exclusieve samenwerkingen met merken die voor het eerst zullen verkocht worden in België.


foto: Verso


foto: Verso

foto: a fashion girl
LOVE the coat.
Valentino of course... my latest obsession.

foto: Verso
Modeshow tijdens de voorstelling van de vernieuwde winkel.

foto: a fashion girl


foto: a fashion girl
Meteen al een See by Chloé-topje gevonden in het contemporary luxury department.

foto: a fashion girl
Prada tussen de kluizen.


Verso staat niet alleen voor mode, maar ook voor lekker eten en drinken. Iedereen kan terecht in het Verso Café om verwend te worden.

foto: a fashion girl
Yummie food and drinks!

foto: a fashion girl
Een aanrader: de Cavalli cocktail.

foto: a fashion girl


Verso
Lange Gasthuisstraat 9 - 11
2000 Antwerpen
www.verso.com

Reacties

Populaire posts