Stocksale @ Magnolia

Vanaf vandaag is parfum- en beautyparadijs Magnolia weer aanwezig met een pop-upstore in Antwerpen. Uitzonderlijk is er ook een stockverkoop met kortingen tot -70%.

Ik repte me er vanmiddag heen om de heerlijk geurende douchegels van Laura Mercier te kopen. Als je net als ik van zoete geuren houdt, zijn ze verslavend! De buit: twee Chocolate Truffles en één Pistache. Daarnaast kocht ik nog een roze blush. Tijdens mijn cursus kleur & stijl - waarover in een latere post meer - leerde ik immers dat ik een zomertype ben en een lichtroze kleur blush moet dragen. Byebye Sweet Nectar van Estée Lauder, hello Barely Pink van Laura Mercier. Op mijn aankopen kreeg ik een mooie korting van 50%.


foto: a fashion girl
Sweet smelling bath & body products from Laura Mercier.


foto: a fashiong girl
Make-upverslaafden moeten oppassen want er is héél veel verleiding.

foto: a fashion girl

Op de producten van Laura Mercier krijg je een oplopende korting: 25% op één product, 30% op twee, 35% op drie, 40% op vier en ten slotte 50% op vijf producten. Tip: ga samen met een vriendin shoppen :-)

Op de stocksale zijn ook parfums met kortingen tot -70%, nagellak van Essie...
Zeker de moeite om een bezoekje te brengen!


foto: a fashion girl

Daarnaast kan je natuurlijk ook alle vertrouwde producten vinden in de pop-upstore aan de normale prijs.

Lees mijn eerder post over Magnolia hier: http://www.afashiongirl.be/2011/10/magnolia-stocksale-en-pop-up-boudoir.html


Stoksale Magnolia + Magnolia Pop-Up Boudoir
True Agency, Verlatstraat 29, 2000 Antwerpen
woensdag 19, donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 2011
van 11 tot 18 uur
Pop-Up Boudoir: cards & cash
Stocksale: cash only
www.magnoliashop.be/

Reacties

  1. Het is altijd leuk om met korting té shoppen hé :) Ik heb al een cursus kleur- en stijl gevolgd vorig jaar en nu doe ik de langdurige opleiding. 2 jaar lang in avondschool, overdag werk ik als communicatiemanager ( ik ben in 2009 afgestudeerd als communicatiemanager in Gent :) Misschien komen we elkaar nog eens tegen op een event. Ga je naar de JBC - Fashion against aids event volgende week dinsdag aan het station van Antwerpen? Liefs Alicia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad :-) Ik volg nu een cursus kleur en stijl van 6 maanden. En ik heb ook communicatiebeheer gevolgd. Dinsdag kan ik niet... Ga jij naar Patrizia Pepe event vrijdag?
    Groetjes, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts