Sofie Claes wint Fashion in Style-wedstrijd van Maasmechelen Village

Na een jaar gevuld met evenementen, organiseerde Maasmechelen Village op vrijdag 21 oktober een verjaardagsparty voor haar tienjarige bestaan. Tijdens het feest vond ook de grote finale plaats van de Fashion in Style-wedstrijd, die georganiseerd werd in samenwerking met het Flanders Fashion Institute (FFI).

De deelnemende ontwerpers waren: Angelo Van Mol, Ann Bruggeman, Judith Thomas, Kim Stumpf, Léa Peckre, Lieze Platteeuw, Nathalie Fordeyn, Nele Cattrysse, Sofie Claes en Toon Geboers. De winnaars werden gekozen door een jury van klinkende namen uit de mode-industrie zoals Ghislaine Nuytten, Anna Heylen,Chris Janssens,Inge Grognard, Maurits Brands, Didier Vervaeren, Antoinette Degens, Louison Libertin. Ook het publiek en de pers kozen hun eigen winnaar.

Anouck Lepère, Maasmechelen Villages mode-ambassadrice 2011, maakte de gelukkige winnaars bekend. Sofie Claes won de eerste prijs ter waarde van 4000 eurp en kreeg ook de publieksprijs ter waarde van 1000 euro. Toon Geboers kreeg de tweede prijs van 2500 euro en de prijs van de pers ging naar Léa Peckre.


foto: Oona
Sofie Claes

foto: Oona
Toon Geboers

foto: Oona
Léa Peckre's ontwerp


Alle ontwerpen kan je hier bekijken: http://www.afashiongirl.be/2011/09/fashion-in-style-10-exclusieve.html
 
De tien unieke stukken, die speciaal voor deze gelegenheid werden gecreëerd, werden geveild voor het goede doel en brachten samen 2330 euro op. Dit bedrag werd verhoogd met de opbrengsten van de vele acties naar aanleiding van het tienjarige bestaan van Maasmechelen Village - zoals de cupcakes gecreërd door Roger Van Damme -;en de Maasmechelen Village Gift Cards die tussen 9 juni en 20 oktober verkocht werden. Maasmechelen Village overhandigde Anouck Lepère een cheque voor een totaal bedrag van 9567 euro als bijdrage aan het liefdadigheidsproject Kageno. Anouck is de meter van deze organisatie, die hulpbehoevende gemeenschappen in Rwanda en Kenia ondersteunt. http://www.kageno.com/.


foto: Oona
Anouck Lepère  - Ik denk dat ze Bruno Pieters draagt - maar ik ben niet zeker.


Maasmechelen Village
Maasmechelen Village is één van de negen 'Chic Outlet Shopping® Villages' van Value Retail. Samen vormen de negen Villages de thuisbasis van meer dan negenhonderd boetieks, die het hele jaar door topmerken aanbieden van collecties van het voorbije seizoen, aan prijzen die tot 60 % goedkoper zijn dan de aanbevolen winkelprijs.  http://www.chicoutletshopping.com/

Reacties

Populaire posts