Russian Red bij women'secret

Vorige week verwende lingerieketen women'secret ons met een optreden van de Spaanse singer-songwriter Russian Red. Onder het genot van een drankje en hapje konden we eerst de nieuwe collectie ontdekken. Daarna betrad Russian Red het podium en genoten we van melancholische muziek, een aanrader!


Vooral de lavendelkleurige en groene tinten trekken de aandacht in de najaarscollectie van women'secret. Daarnaast speelt het merk ook in op de catwalktrends met bolletjesprints.foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Ik kende women'secret niet zo goed en was aangenaam verrast door het ruime assortiment basic bh's. Het uitgebreide aanbod biedt voor ieder topje/jurkje de gewenste bh: met racerback, heel diep decolleté, bikinisluiting rond de nek, heel lage rugsluiting... En allemaal in de kleuren: zwart, wit en huidskleur.


foto: a fashion girl

foto: a fashion girlOok voor grappige accessoires en cadeautjes - van onder andere Felix The Cat - ben je bij women'secret aan het goede adres.

De gezonde hapjes zorgden voor complexloos passen ;-)

foto: a fashion girl

Toen Russian Red het podium betrad, stopten we met shoppen en richtten we al onze aandacht op het optreden. Russian Red is de podiumnaam van de Spaanse Lourdes Hernández. De naam komt van de kleur lipstick die de singer-songwriter zelf meestal draagt.

Russian Red brengt dromerige poëtische muziek in het Engels - www.russianred.es .foto: a fashion girl


Lourdes toont hoe een ribfluwelen rode broek heel fashionable kan zijn. This lady has got style! Maar toch ga ik me er zelf niet aan wagen denk ik. Ook haar schoenen zijn heel gedurfd wanneer je een 45-tal minuten optreedt.


foto: a fashion girl

foto: a fashion girl
Beleef de muziek zelf met onderstaande clip van YouTube.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts