Patrizia Pepe in Antwerpen in een nieuw kleedje

De 'Patrizia Pepe'-winkel in Antwerpen werd uitgebreid en is nu twee keer zo groot als daarvoor. Die extra plaats was nodig, want vanaf dit seizoen kan je er ook de herencollectie vinden. De boetiek werd meteen ook heringericht. De gekozen kleuren creëren een warme sfeer en de belichting neemt bezoekers mee naar de warme zon van Toscane. Vrijdag werd de nieuwe winkel officieel voorgesteld.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

De nieuwe mannenafdeling:
foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


Als echte fashion girl kon ik mezelf niet inhouden en kocht ik er een bleekroze sweater dress. Het leuke eraan is dat ik ze zowel als jurkje als als trui kan dragen. Bovendien houd ik van de casual stijl die toch de nodige glamour krijgt dankzij de steentjes.

foto: a fashion girl
Deze foto doet het kleedje eigenlijk geen recht.
In het echt is het veel mooier!


Ik paste er ook een ander jurkje in twee verschillende kleuren. Een interessant experiment aangezien ik sinds oktober een cursus kleur & stijl volg. Ik weet nu ook welk kleurtype ikzelf ben. En alhoewel ik me er niet te strikt aan houd (no way, I'm giving up black!), moet ik wel zeggen dat de theorie klopt wat betreft deze twee kleuren. Eens checken of jullie het ook zien - welke kleur staat me het best? Btw het bleekroze jurkje dat ik gekocht heb is ideaal van kleur voor mijn type ;:-)


foto: a fashion girl
Oranje...

foto: a fashion girl
...of toch maar petrolblauw?

Welke kleur staat me het best?
foto: a fashion girl
Mijn eigen outfit.
Blouse, rok & pumps: Tim Van Steenbergen

Op de heropening van een winkel mag uiteraard het volgende niet ontbreken:
- een dj

foto: a fashion girl


- champagne

foto: a fashion girl


- en overheerlijke hapjes

foto: a fashion girl


We werden ten slotte nog verwend met een goodie bag met cd en leuke tas.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girlAdres
Patrizia Pepe
Oudaan 15
2000 Antwerpen
www.patriziapepe.com

Reacties

  1. Wat een leuke post! En ik vind het oranje jurkje het mooiste, maar blijkbaar ben ik in de minderheid... :) Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks! Ikzelf vind het blauwe mooier - en volgens de theorie zou dat me ook beter staan. Maar het oranje jurkje spreekt me ook nog wel aan. Conclusie: kleurenleer niet te serieus nemen. Het is heel interessant en soms echt wel correct, maar van de regels afwijken kan meestal wel. Of misschien ben ik gewoon een kleurenleer-rebel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten