Fashion Find van de week op de nieuwe Verso-site

foto: Verso
www.verso.com


Ruffles: ik houd ervan, op voorwaarde dat ze elegant en stijlvol worden gebruikt. En dat is het geval bij deze jas van Liu Jo. Met een zwarte winterjas zit je altijd goed, maar het kan snel te sober worden. De speciale accenten van deze jas zorgen ervoor dat het niet saai wordt. Je kan de jas kopen op de nieuwe site van de Antwerpse modetempel Verso - www.verso.com
foto: Verso
www.verso.com
Verso, een nieuwe look
Verso Antwerp is één van de belangrijkste mode-adresjes in Antwerpen voor designer- en luxemode.
Onlangs werd het majestueuze 16de-eeuwse pand vernieuwd om zo een meer open en moderne sfeer te creëren. En de vernieuwingswerken zijn nog niet gedaan. De ondergrondse kluizenzaal - het pand is een voormalig bankgebouw - wordt momenteel omgevormd tot een nieuwe afdelingwaar de jeansmerken, de tweede lijnen van grote designernamen en meer casual stadskleding een onderdak zullen vinden. De verdieping op het gelijkvloers wordt dan volledig gewijd aan de eerste lijnen van de ontwerpers.
Verso – Lange Gasthuisstraat 9/11 – 2000 Antwerpfoto: Verso
www.verso.com


Nieuwe digitale look
Niet alleen de winkel werd onder handen genomen, ook de website kreeg een nieuw kleedje. Doel is bezoekers ondergedompelen in het Verso-universum. Dat bestaat natuurlijk uit online shoppen op een gebruiksvriendelijke en veilige manier. Maar er is meer: de site biedt binnenkort ook nieuws over mode, beauty en lifestyle en een magazine-sectie.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts