Fashion Find van de week: oorbellen van Nico Taeymans aan 5 euro per paar!

Woensdag ging ik naar de opening van de pop-upstore van het FFI ter ere van de (Con)Temporary Fashion Days. Toen merkte ik al de juweeltjes van Nico Taeymans op - inclusief de oorbellen aan 5 euro per paar. Jammer genoeg waren er alleen gewone 'steek'-oorbellen. Ikzelf heb geen gaatjes (meer) - een lang verhaal waar ik jullie niet mee zal vervelen - dus vroeg ik aan de verkoopster of ze ook clip-oorbellen hadden. Ze beloofde er mee te nemen en inderdaad vandaag vond ik er! Ik kon niet kiezen en omwille van de heel lage prijs kocht ik dan maar drie paar, waarvan ik er één meteen aanhield.

foto: a fashion girlPop-upstore FFI
20 - 21 - 22 - 23 oktober 2011 van 12 tot 18 uur
Mercator Orteliushuis, Kloosterstraat 15, 2000 Antwerpen


Data andere ontwerpers (Con)Temporary Fashion Days: http://www.afashiongirl.be/p/contemporary-fashion-dates-info.html
Andere stockverkopen: http://www.afashiongirl.be/p/agenda-stockverkopen-en-events.html

Reacties

Populaire posts